Annonce
Kultur

Digte: Oplæsning i kunsthal Ulys

Lyrikforeningen FynsVærk klar med ny udgivelse - Trafik fra en undren - onsdag aften på Odense Havn

Annonce

Der er højtlæsning på programmet, når lyrikforeningen FynsVærk onsdag 3. maj kl. 19.30 holder udgivelsesreception på samlingen "Trafik fra en undren" i kunsthal Ulys på Odense Havn.

FynsVærk er en forening af lyrikere, der har eksisteret siden 1993, og som mødes en gang om måneden for at lytte til hinandens digte, give konstruktiv respons og medvirke til at udvikle og kvalificere hinandens arbejde. Foreningens medlemmer har tidligere udgivet bøger sammen.

Lejlighedsvist optræder den samlet med digtoplæsninger. Nogle af medlemmerne er også blandt de drivende kræfter i den årlige Odense Lyrikfestival, hvor både etablerede og nye navne læser digte op.

FynsVærk har ikke en samlet poetik, men rummer talrige poetiske udtryk - hver digter har sin individuelle stil, sin personlige form og sit eget lyriske projekt.

Det, der holder gruppen sammen, er ønsket om at tage lyrikken alvorligt og være med til at udbrede og formidle poesi i alle tænkelige former.

Alt er i bevægelse, flytter på sig, lys og skygger glider ustandseligt ind og ud af hinanden. Tale og tavshed fylder og tømmer skiftevis rummene omkring os. Også poesien har sin egen stædige, vedblivende vibration igennem det medie den bliver skabt ind i - som om digtet ikke vil blive dér men vil hjem, hvor det hører til: i et menneskes skiftende bevidsthed.

Mere af det her fås ved receptionen i Kunsthal Ulys.

Annonce
Annonce
Middelfart For abonnenter

Lovændring kan bane vejen for boliger i Gamborg: Der skal være noget til både børnefamilier, søvbryllup-segmentet og de ældre

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde For abonnenter

Ekskæresten dræbte hendes bror: Line forsøgte i flere uger at få hjælp til at slippe fri fra voldelig kæreste

Debat

Mit digitale åndedræt

Sydfyn For abonnenter

Pendlere på Svendborgbanen til politikere: Få styr på det her

Annonce