Annonce
Fyn

Digitalt læsermøde: Kom tæt på Danmarks nye cykelstjerne

Den fynske cykelstjerne, Søren Kragh Andersen, møder læserne og besvarer deres spørgsmål ved et digitalt læsermøde på fyens.dk og faa.dk, torsdag kl. 16.30. Kom på - og vær med! Foto: REUTERS/Marco Bertorello/Ritzau Scanpix

CYKLING: Torsdag klokken 16.30 har du en enestående mulighed for at komme tæt på en af Danmarks mest omtalte sportsstjerner i 2020. Klik dig ind på fyens.dk eller faa.dk og vær med, når vi holder digitalt læsermøde med den fynske cykelrytter og dobbelte Tour de France-etapevinder Søren Kragh Andersen. Og du har mulighed for at stille cykelstjernen lige det spørgsmål, du brænder efter at få svar på.

Den 26-årige fynbo blev hele Danmarks cykel-darling, da han i september i år - i den corona-udsatte Tour de France - vandt to etaper. Kragh har en enorm motor og en vilje, der gør ham i stand til at ignorere smerte, og i de to etapesejre kørte han fra alle i det stjerne-besatte Tour-felt.

Søren Kragh Andersen bor til daglig i Monaco, og Team Sunweb-rytteren er med på et videolink fra mikrostaten ved Middelhavet.

Annonce

Med på en linje fra Odense er Sport Fyn-journalist Karsten L. Sørensen, der gennem årene har fulgt Søren Kragh Andersens karriere tæt – fra årene som en dedikeret ungdomsrytter over de første store sejre som amatørrytter til den foreløbige kulmination på karrieren med to etapesejre i verdens mest profilerede cykelløb.

Det er gratis at følge med i læsermødet, og undervejs vil Søren Kragh Andersen besvare spørgsmål fra læserne. Du kan allerede nu stille dit spørgsmål på kls@sportfyn.dk, og du kan også spørge undervejs i det digitale læsermøde på fyens.dk og faa.dk.

Tid: Torsdag den 5. november kl. 16.30 til 17.00

Sted: fyens.dk og faa.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fyn

Odenseansk kvinde bor i sydisraelsk by under raketangreb: Vi løber i pendulfart til beskyttelsesrummet

Nyborg

Borgermøde med coronapas

Faaborg-Midtfyn

Deltag i afstemningen: Als-Fyn-broen splitter fynboerne - René vil ikke flytte til Faaborg, hvis der kommer en bro

Annonce