Annonce
Kultur

Digitalt læsermøde: Hør de gode historier om modstandsmanden og frihedskæmperen Jens Toldstrup

Få personer har en viden om modstandsmanden Jens Toldstrup som Preben Find, formand for Toldstrupselskabet og en af drivkrafterne bag museet Toldstrup Hus (billedet). Arkivfoto: Laust jordal
Følg med på vores facebookside tirsdag klokken 11, når formand for Toldstrupselskabet, Preben Find, fortæller om modstandsmanden Jens Toldstrup, som er født i Assens og under Anden Verdenskrig fik prædikatet "Europas bedste modtagechef".
Annonce

Assens: Kender du til modstandsmanden Jens Toldstrups bedrifter? Hvis ikke, kan du blive meget klogere, når Fyens Stiftstidende tirsdag 26. maj klokken 11 inviterer til digitalt læsermøde, hvor formand for Toldstrupselskabet Preben Find fortæller om den betydningsfulde frihedskæmper, som blev født i Assens i 1915.

Jens Toldstrup fik under Anden Verdenskrig prædikatet "Europas bedste modtagechef". Han var organisator og leder af modtagelsen af de allieredes våbenleverancer til den jyske modstandskamp, og spillede derfor en stor rolle, også i forhold til at organisere sabotage og anden modstandsvirksomhed.

Det kan du høre meget mere om, når vi sender live fra Toldstrup Hus, et museum i Assens, som drives af Toldstrupselskabet.

Bliv også klogere på, hvordan planerne om at indspille en storfilm om frihedskæmperen skrider frem. Tolstrupselskabet er med støtte fra Jyske Bank i færd med at indspille en teaser for filmen og håber på den måde at skaffe finansiering.

Sådan deltager du

For at deltage i læsermødet om modstandsmanden Jens Toldstrup skal du ikke gøre andet end at gå ind på facebooksiden Fyens Stiftstidende Assens 26. maj kl. 11 og følge med, når vi sender live.

Du kan deltage fra din computer, tablet eller smartphone, og du kan stille spørgsmål undervejs i kommentarfeltet på siden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce