Annonce
Nyborg

Digital landsindsamling: Kræftens Bekæmpelse håber på nyborgensernes hjælp

Kræftens Bekæmpelses landsindsamling bliver i år digital i Nyborg. Foto: Roland Petersen.
I år har man besluttet at gøre landsindsamlingen for Kræftens Bekæmpelse i Nyborg digital. Man kan donere via Mobilepay eller afdelingens kontonummer.
Annonce

Nyborg: Borgere i Nyborg Kommune får ikke besøg af indsamlere fra Kræftens Bekæmpelse, når organisationen holder sin store landsindsamling søndag den 16. august. Lokalforeningen i Nyborg har nemlig besluttet at afvikle indsamlingen digitalt.


Vi skal organisere indsamlingen på meget kortere tid end sædvanligt. Derfor synes vi, det er en god lejlighed til at afprøve nye veje og en digital løsning.

Allan Nielsen, formand for Kræftens Bekæmpelse i Nyborg Kommune


- Det ville under alle omstændigheder blive en anderledes landsindsamling i år. Den nye indsamlingsdato ligger lige på den anden side af sommerferien, og der vil formentlig være mange af vores sædvanlige indsamlere, som ikke kan være med i år, siger Allan Nielsen, som er formand for Kræftens Bekæmpelse i Nyborg Kommune i en pressemeddelelse og fortsætter:

- Vi skal organisere indsamlingen på meget kortere tid end sædvanligt. Derfor synes vi, det er en god lejlighed til at afprøve nye veje og en digital løsning.

Allan Nielsen gør dog klart, at man i lokalafdelingen er opmærksomme på, at beslutningen kan medføre et økonomisk tab for Kræftens Bekæmpelses arbejde. Derfor håber lokalafdelingen, at nyborgenserne fortsat vil støtte indsamlingen, selv om det er digitalt.

Digital Landsindsamling

Har man ikke Mobilepay - kan der indbetales på kontonr. 9227 4575928035.

Hvis man skal overføre via Mobilepay, kan det gøres på følgende numre:

  • Nyborg: 59 41 73
  • Ørbæk: 79 10 12
  • Ullerslev: 56 71 95

Når landsindsamlingen er slut, vil resultatet blive evalueret, men formanden regner med, at der vil blive samlet ind som sædvanligt til næste år, hvis den digitale indsamling ikke er tilfredsstillende.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Milioner på vej: Rahbæk Juel lover penge til både velfærd og vedligehold

Annonce