Annonce
Indland

DI Fyn om lavere broafgift og tredje spor: Der er ingen tabere

Poul Strandmark, formand for Dansk Industri Fyn, ser ikke nogen tabere i den nye aftale om at sænke broafgiften på Storebæltsbroen og et ekstra spor på Fynske Motorvej. - Det er win-win-win, siger han.

Dansk Industri Fyn hilser den nye aftale om lavere broafgift og et tredje spor på Fynske Motorvej velkommen. - Et samlet Fyn skaber resultater, siger formand, Poul Strandmark.

Det er en samfundsmæssig fuldstændig rigtig beslutning.

Sådan beskriver Poul Strandmark, formand for Dansk Industri Fyn, den nye aftale mellem regeringen og Dansk Folkeparti om lavere broafgift på Storebæltsbroen og et tredje spor på Fynske Motorvej.

- Jeg synes, at det er helt fantastisk, at vi får et gennembrud på det her. Det skulle vi have haft for mange år siden, men jeg glæder mig over det her og håber, de går i gang i morgen, siger Poul Strandmark.

Han er ikke i tvivl om, at fynboernes indsats har virket.

- Det er dejligt, at politikerne har lyttet til et enigt Fyn. Det er lige fra Fyens Stiftstidende over TV2 Fyn til erhvervsorganisationerne og kommunerne. Det viser, at idéen om ét Fyn og en samlet stemme fra Fyn skaber resultater, siger han.

At både broafgift og motorvejsspor bliver indgået på samme tid, gør kun sagen bedre, mener han:

- Det er klart, at det er vigtigt, at der er et samspil mellem de her ting. Det er en win-win situation. Eller en win-win-win. Samfundet vinder på det. Fyn vinder på det. De fynske billister vinder på det. Trafikken på tværs af danmark. Det fynske erhvervsliv. Der er så mange positive ting i det her.Vi følger op på det tredje spor hele dagen på Fyens.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Coronavirus

Vil du alligevel have AstraZeneca-stik? Regeringen vil se om droppet vaccine kan tilbydes danske borgere

Assens For abonnenter

Anerkendelse og afslag: Sådan endte sagen om et nyt sognehus med smækkede døre og mistillid

Annonce