Annonce
Sport

DHG tager imod kommende ligahold

Spillerne fra DHG Odense kan gå frit ind til lørdagens opgør mod det kommende ligahold fra Ringkøbing. Opgøret spilles i Dalumhallerne uden tilskuere, men kampen streames. Foto: Nils Svalebøg/Ritzau Scanpix
DHG Odense kan spille frit, når fynboerne lørdag tager imod 1. divisions absolutte tophold, Ringkøbing Håndbold. Gudme HK skal forsøge at komme fri af det direkte nedrykningsfelt.
Annonce

HÅNDBOLD: Der er lagt op til håndbold på et højt niveau i Dalumhallerne, lørdag.

Et DHG-hold, der normalt er stærkt hjemme i Dalumhallerne, kan spille helt frit, når det tager imod Ringkøbing Håndbold, som ligger til at at rykke direkte op i ligaen.

Fynboerne har fem point ned til nedrykningsspillet og endog to kampe i baghånden, så de kommer sandsynligvis ikke i vanskeligheder i rækken.

- DHG plejer at finde det rette niveau og spille godt med mod de bedste hold i rækken. Det beviste holdet hjemme mod Hadsten, hvor det blev til en overraskende sejr. DHG slog også Sønderjyske ude i sidste sæson. Det er i de sejre, som DHG kan finde troen på at kunne spille sig til en overraskelse mod Ringkøbing, står der på DHG's Facebook-side.

Annonce

Alvorlig situation

Situationen er direkte alvorlig for Gudme HK i samme række. Sydfynboerne ligger til direkte nedrykning med to point op til nedrykningsspillet - og altså til chancen for overlevelse i rækken.

Lørdag skal Gudme HK en tur til Roskilde og et møde med Roskilde Håndbold. Sjællænderne er kun fire point bedre end fynboerne og kæmper for at holde sig fri af nedrykningsspillet. Men Roskilde Håndbold er altså et af de hold, Gudme HK gerne skal høste point imod.

Annonce
Odense

Her er de nyeste corona- og vaccinetal

Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Smittetallene i Vollsmose stiger igen i dag: Moské lukker og vil hjælpe med at bekæmpe corona

Debat

Debat: Batteri-drevne tog er fremtiden

Odense

Coronasmitten stiger stadig i Vollsmose: Politikere afviser at lukke bydelen helt ned

Annonce