Annonce
Håndbold

DHG tabte igen: Usikkerheden breder sig

DHG-truppen var fuld af tro på tingene, da den gik ind til anden halvleg. Men med kun to scoringer på de første 11 minutter af halvlegen faldt Fort Dalum sammen som et korthus. Foto: Karsten L. Sørensen
Ligesom i weekenden mod Gudme HK tabte DHG onsdag aften hjemme mod Roskilde Håndbold på en skidt anden halvleg. Odenseanerne er mentalt skrøbelige lige nu. Der skal ikke megen modgang til, før usikkerheden breder sig.
Annonce

Håndbold: Med kun fire point for seks kampe har kvinderne fra DHG Odense fået en skidt start på den nye sæson i 1. division og hænger nu tæt på bundfeltet.

Onsdag aften gik det galt hjemme i Dalumhallerne.

Efter en godkendt første halvleg, hvor den fynske føring lød på 11-8 ved pausen, faldt Fort Dalum sammen som et korthus. Med kun to scoringer til hjemmeholdet i de første 11 minutter bredte usikkerheden sig på et i forvejen tydeligvis mentalt skrøbeligt hold.

Og da Roskilde Håndbolds to superskytter, Louise Olsen - syv mål i anden halvleg - og Frederikke Lærke - nyslået verdensmester i beach handball og fire mål i anden halvleg - først to fat, ja, så var der ikke nok kræfter hos hjemmeholdet hverken fysisk eller mentalt til at nå helt op.

DHG tabte anden halvleg hele 10-16. Det var 30 minutter med blå tekniske fejl og missede afslutninger. DHG'erne ville så gerne - og de forsøgte. Men det hele blev, ja, lidt panisk.

Flere af hjemmeholdets spillere ramte ikke dagen. Det gjaldt blandt andre profilen Frida Maag Damgaard.

DHG Odense-Roskilde Håndbold 21-24 (11-8)

1. division, kvinder

Kampens gang: 4-2, 5-2, 7-2, 7-4, 10-5, (11-8), 11-12, 12-14, 14-16, 17-18, 18-20, 21-24.

Mål:
DHG: Maria Borg 4, Nanna Daugaard 4 (1), Pernille Baungaard Lauritsen 4 (2), Sandra Therkildsen Hansen 2, Caroline Toft Nielsen 2, Siw Matras Larsen 2, Frida Maag Damgaard 1, Sofie Lundsgaard 1, Alberte Kristensen 1.
Roskilde: Louise Olsen 8 (1), Frederikke Lærke 6, Rebekka Sejdenfaden 4, Simone Toftdahl-Pedersen 2 (1), Maria Louise Hansen 1, Louise Mott 1, Alberte Mørk 1, Sarah Grundtvig 1.

Bedste spiller:
DHG: Nanna Daugaard.
Roskilde: Louise Olsen.

Udvisninger:
DHG: 3.
Roskilde: 4.

Dommere: Stine Jaque Jensen og Cecilie Ejby Pedersen - usikker præstation.

Tilskuere: Cirka 150.

DHG's næste kamp: 3. november, kl. 14.00: DHG-Bjerringbro FH.

Annonce

Dumme udvisninger

DHG-træner Bo Milton Andersen var da også kontant i sine udmeldinger efter kampen. Han sagde blandt andet:

- Vi havde godt styr på tingene i første halvleg. Men vi er mentalt skrøbelige lige nu. Da vi fik så skidt en start på anden halvleg, så blev vi usikre. Det var tydeligt. Der gik tid, inden vi fik rystet den usikkerhed af os, og så var vi kommet bagud og skulle hele tiden forsøge at kæmpe os op. Vi brændte chancer og fik lavet alt for mange fejl.

Da der manglede seks minutter af opgøret, var hjemmeholdet kun bagud med to,18-20, men to dumme udvisninger - den ene på en fejludskiftning - og et brændt straffekast kostede dyrt i kampens døende minutter.

I næste kamp venter Bjerringbro FH på DHG - et hold, der normalt er et niveau over Roskilde Håndbold, så fynboerne har nok at arbejde med frem til mødet i Dalumhallerne 3. november.

- Pigerne kæmper god, men der kommer den her panik ind, og den skal vi have fjernet. Det skal vi have talt om, understreger Bo Milton Andersen.

Skarpskytten Frida Maag Damgaard var en af de DHG'ere, der ikke ramte dagen mod Roskilde Håndbold. Arkivfoto: Michael Bager
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Nu får Vollsmose sin egen læge

Annonce