Annonce
Sport

DHG skal fortsætte den gode begyndelse i Roskilde

DHG-spillerne fejrede det som en lille sejr, da de på hjemmebane spillede 23-23 mod Vendsyssel i klubbernes første kamp i denne sæson. Arkivfoto: Leif Rasmussen

Efter en flot uafgjort i Dalum-hallen mod Vendsyssel, venter der nu DHG'erne en udebanetur til Roskilde i ligaens 2. runde.

Annonce

Håndbold: I den andenbedste kvinderække skal DHG lørdag klokken 15 spille klubbens anden kamp i ligaen. Her skal fynboerne en tur til Roskilde, som sidste år sluttede midt i rækken på en 7.-plads.

Fynboerne, der er oprykker i denne sæson, fik en flot begyndelse på 1. division. I første runde mødte DHG'erne på deres hjemmebane i Dalum-hallen Vendsyssel i en kamp, der sluttede 23-23.

Deres kommende modstander fra Roskilde mødte en anden oprykker i form af Oddense-Otting, som Roskilde besejrede komfortabelt med 29-34 på udebane.

På papiret er Roskilde favoritter. Men hvis Bo Andersens fynske tropper viser samme takter som senest mod vendelboerne, så har DHG muligheden for at tage point med hjem fra Sjælland.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Uro efter dødsulykke: Politiet måtte sikre OUH mod folk, der strømmede til

Danmark

Sådan ruster vi EU til fremtiden

Faaborg-Midtfyn

Brandmænd frygter for deres liv på motorvejen: - Vi er mere trygge ved at kravle ind i et brændende hus end at stå på motorvejen

Coronavirus

Live: Politiet lukker stort landsmøde for spejdere - 300 deltagere må tage hjem før tid

Kerteminde

Corona har for alvor gjort sit indtog: Nu er nøgletal over 100 i Fyns hotspot

Annonce