Annonce
Fyn

DHG sejrede i gyser efter genoptagelse af sæsonen - sejrsmål i de sidste sekunder i 1. division

Maria Borgs sejrsmål i sidste sekund skabe eufori i Dalumhallen, da en af sæsonens overraskelser Hadsten blev besejret.

HÅNDBOLD: I den sene aftenkamp lørdag kunne DHG score en vital sejr hjemme mod Hadsten, som ellers har haft en overraskende god sæson.

Og Maria Borgs mål i allersidste sekund skabte ekstase i det, som klubben kalder Fort Dalum med målet i sidste sekund, da DHG stjal sejren til 28-27 i det, som var en længe tiltrængt genoptagelse af sæsonen.

- Det blev en nervepirrende dyst, hvor DHG skulle bruge samtlige sekunder for at besejre Hadsten. Der var blevet lovet en tæt affære, og de to hold skuffede ikke på den front, melder Michael Hansen fra DHG's medie-generalstab.

Annonce

- Gæsterne var i teten i starten. De slog i kampens første kvarter et hul til 4-9. Primært fordi de udnyttede de få DHG-fejl og havde lige den spids flere redninger.

Kampen tippede

- Efter en timeout fik DHG tippet kampen rundt og spillede sig stille og roligt ind i sagerne igen. I den periode var det DHG som lykkedes med at få stresset gæsterne, som de så kunne løbe kontra på, fortsætter DHG-lederen.


Det blev en nervepirrende dyst, hvor DHG skulle bruge samtlige sekunder for at besejre Hadsten. Der var blevet lovet en tæt affære

Michael Hansen, DHG-leder om forløbet


Spændingen var intakt med 11-12 på tavlen.

Den stærke afslutning på første halvleg betød, att DHG kunne tage momentum med ud efter pausen.

- I stedet gik det stik modsat. Hadsten startede med bulder og brag, og inden DHG havde set sig om, var holdet nede 14-20. På det tidspunkt var der intet, som tydede på, at DHG skulle ende med to point.

- Men en timeout og en indskiftning af Caroline Toft, samt at DHG øgede intensiteten med 5 procent i alle facetter gjorde, at DHG atter sled sig tilbage til 20-22. - Det betød, at Hadsten tog timeout, men DHG havde fundet recepten. Det var helt lige 24-24 med 8.30 igen, melder Michael Hansen til Sport Fyn.

Annonce

Hurtige scoringer

DHG havde endnu ikke prøvet at være foran. Det lykkedes med to hurtige scoringer til 26-24.

Hallen kogte, og DHG havde formået at tippe kampen rundt med fem minutter tilbage.

I en intens slutfase fandt Hadsten en udligning med 40 sekunder og trak samtidig en udvisning på DHG.

- DHG havde dog afgørelsen i egne hænder, og bolden endte hos DHG mest rutinerede, som ikke svigtede. Flot comeback præstation af pigerne, lyder det fra Michael Hansen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Grundlovsforhør: 40-årig mand fra misbrugsmiljøet varetægtsfængslet efter knivstikkeri på åben gade

Assens

Carelink-direktør beklager, efter Karina stillede sig frem med kritik af teststed: - Jeg er dybt ked af det - vi skal ikke lyve

Faaborg-Midtfyn

Deltag i afstemningen: Als-Fyn-broen splitter fynboerne - René vil ikke flytte til Faaborg, hvis der kommer en bro

Annonce