Annonce
Håndbold

DHG sæbet af i Sæby

Sandra Therkildsen Hansen blev topscorer med fem mål for DHG. Foto: Michael Bager
Fynboer tabte med ni til Vendsyssel mod stærk keeper.

HÅNDBOLD: DHG's kvinder blev sæbet grundigt af i Sæby, hvor Vendsyssel nu har købt sin egen hjemmebane i Syvstens-hallen efter ellers at have optrædt i fire forskellige haller i regionen.

Den var proppet med 500 tilskuere i en fantastisk lydkulisse og fynboerne kørte den lange vej mod syd med et nederlag på 27-18 efter 15-9 ved pausen.

DHG kom på 6-6 efter at have været bagud med 5-1. DHG hold ved til 9-8, men så slog Vendsyssel det afgørende hul og kom efter pausen foran 18-10.

Vendsyssels keeper Elin Jona Thorsteinsdottir blev afgørende i den periode.

- Vi havde mange afslutninger, men hun står godt. Men de var vel på dagen et bedre hold end vores og de udnyttede deres chancer. Det gjorde vi ikke og løb også ind i syv kontramål, forklarede DHG's seniorformand Nicolai Gynther.

Sandra Therkildsen Hansen blev topscorer for DHG med 5, mens Maria Borg lavede 4 mål. For hjemmeholdet var det Christina Pedersen med 7 mål, der blev topscorer.

- Nu ser vi frem til det store fynske lokalopgør i Gudme op 14 dage, sagde Nicolai Gynther, der kunne glæde sig over en skadesfri trup på vej hjem i spillerbussen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce