Annonce
Assens

DGI fodboldskole havde deltager rekord med 57 børn i Skalbjerg

DGI Fodboldskole i Skalbjerg havde 57 fodboldglade drenge og piger på træningsbanen. Det største deltagerantal i de ti år skolen har undervist i fodbold i Skalbjerg. Foto: Bjarne Stenhøj Hansen

Skalbjerg: I de ti år, der er blevet afviklet fodboldskole i Skalbjerg har der aldrig været så mange deltagere som i år, hvor 57 fodboldglade piger og drenge var med på DGI Fodboldskole.

Seks engagerede fodboldskoletrænere og hjælpetrænere står i spidsen for aktiviteterne på banerne. Tre af dem – brødrene Simon og Marcus Hansen samt Mikkel Staal Carlsen - startede som deltagere på den første fodboldskole i Skalbjerg i 2010. Simon og Marcus har deres lillebror Rasmus med - det er sjette gang, at Rasmus deltager i fodboldskolen.

Efterhånden som de er vokset ud af fodboldskolealderen, så er de vendt tilbage som hjælpere – og er nu med til at give deltagerne gode oplevelser. Fodboldskolelederen har alle ti gange været Bjarne Stenhøj Hansen.

"Vi glæder os over at se så mange børn bruge en uge af deres ferie på at røre sig og spille en masse dejlig fodbold. Og så er det dejligt at tage imod gengangere på kurset, ligesom det altid er skønt at byde nye velkommen", fortæller Bjarne Stenhøj Hansen i en pressemeddelelse.

Frivillige hjælpere skærer frugt i lange baner til formiddagens og eftermiddagens frugtpauser, for der bliver brændt en masse energi af på fodboldskolen.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Uenighed om straffen: Anklager og forsvarer milevidt fra hinanden i sag om sexovergreb på dement kvinde

Odense For abonnenter

Flere penge på vej til TBT-projekt: Enigt udvalg siger ja til ekstraregning på én million kroner

Faaborg-Midtfyn

Udsigt til kaos i skraldespanden: Også politikere frygter, at ny affaldsordning bliver ringere end den gamle

Annonce