Annonce
Odense

DF slutter sig til modstanderne af fjernvarmesalg: 99 procent af partiets medlemmer siger nej

- 99 procent af stemmerne siger nej til et salg. Ikke overraskende, og vi kan kun sige, at vi i byrådsgruppen er yderst tilfreds med den afgørelse. Vi er på samme side, fortæller Christel Gall om resultatet af en afstemning blandt Dansk Folkepartis medlemmer om salget af Fjernvarme Fyn. Arkivfoto: Nils Svalebøg
Annonce

Odense: Så ligger det fast: Salget af Fjernvarme Fyn til Energi Fyn bliver gennemført med et smalt rødt flertal og med støtte fra kun tre af byrådets syv partier.

Dansk Folkeparti slutter sig således til modstanderne af fjernvarmesalget, fortalte Christel Gall onsdag i sin budgettale i byrådssalen.

Partiet har haft spørgsmålet om salget til afstemning blandt deres medlemmer, og et par timer før budgetforhandlingernes begyndelse kom sidste stemme ind.

- 99 procent af stemmerne siger nej til et salg. Ikke overraskende, og vi kan kun sige, at vi i byrådsgruppen er yderst tilfreds med den afgørelse, medlemmerne er kommet med. Vi er på samme side, understregede Christel Gall.

- Odense er en fantastisk by, og nej, vi ønsker ikke at sætte Odense til salg, hverken hele eller dele af Odense. Vi ønsker ikke at sælge ud.

Dermed er det Socialdemokratiet, SF og Radikale Venstre, der står bag salget af Fjernvarme Fyn, mens Det Konservative Folkeparti, Venstre, Enhedslisten og nu også Dansk Folkeparti siger nej.

Annonce
Annonce
GOG

GOG: Storsejr med panderynker

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

På kanten af kaninhullet

Fyn

Flere arbejdspladser i sigte: Cannabis-succes åbner døren for flere job - byggeri bliver genoptaget

Odense

V-politiker raser: Udvalg ville ikke tale om Tarup Gl. Præstegaard

Annonce