Annonce
Assens

DF har også borgmesterkandidat

Dansk Folkepartis Jens Henrik Thulesen Dahl melder sig nu i gruppen blandt dem, der går efter borgmesterposten til kommunalvalget til november. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen

Venstre har Søren Steen Andersen, Socialdemokraterne Charlotte Vincentz Petersen, mens SF peger på Mogens Mulle Johansen.

Nu melder en fjerde borgmesterkandidat sig på banen. Nemlig Dansk Folkepartis Jens Henrik Thulesen Dahl. Det står klart, efter Dansk Folkeparti i Assens Kommune har samlet en række kandidater til novembers kommunalvalg.

Ved sidste kommunalvalg for fire år siden var han ikke partiets spidskandidat, fordi han lige var blevet valgt ind i Folketinget og ville koncentrere sig om det.

Men nu fire år senere er Jens Henrik Thulesen Dahl klar til at tage udfordringen op, fortæller han.

- Vi har brug for en borgmester, som tør se fremad og lægge mere langsigtede planer. Vi har brug for rettidig omhu, så vi ikke kommer i situationer, hvor vi bliver tvunget til at lave hurtigere løsninger eller får løsninger, som er præget af at vi ikke har set fremad.

- Som eksempel skolestrukturdebatten, hvor der i flere år har tegnet sig et behov for at tage den grundlæggende drøftelse - uden at byrådet for alvor har villet tage den. Derfor ender vi med at stå med en besparelser og deraf følgende nødvendige skolelukninger, som vi godt kunne have forudset. Det kan vi gøre bedre, hvis vi tør tage de svære drøftelser i tide, mener han.

Udover Jens Henrik Thulesen Dahl stiller også Betina Signe Stick, Hans Bjergegaard og Tage Kiltang Bartholin, som nu er del af byrådet, op. Andre kandidater på listen er Thomas Munter Emiliussen Broberg, Mike Maarup, Lars Kolling og Bjørn Vikkelsø-Pedersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
OB

Det klædte OB igen at overfalde modstanderen

Annonce