Annonce
Assens

DF'eren Lars tilbyder gratis konfirmandkørsel i sin Tesla: - Vi havde nogle gange ikke de samme midler som andre

Lars Kolling (DF) har købt en næsten ny Tesla 3, og den skal komme konfirmander i udsatte familier til gavn, mener han. Privatfoto
46-årige Lars Kolling har købt en eksklusiv elbil og vil gerne glæde andre med den. Derfor tilbyder han nu gratis konfirmandkørsel til lokale familier, der måske ikke har midlerne til at betale for den slags oplevelser.

Glamsbjerg: Da 46-årige Lars Kolling for et par måneder siden skrottede sin gamle Ford til fordel for en næsten ny Tesla model 3 (fra 2020, red.), så satte det nogle tanker i gang:

For den moderne og eksklusive elbil skulle ikke kun give oplevelser til ham selv og familien.

Derfor tilbyder han via et facebookopslag i øjeblikket gratis konfirmandkørsel til lokale familier, hvor pengene måske ikke er størst.

Annonce

- Hvis det er en stor oplevelse for en konfirmand, så tager det ikke noget fra mig at gøre det. At kunne se glæden er rigelig betaling i sig selv, siger Lars Kolling, der bor i Glamsbjerg og sidder i byrådet i Assens Kommune for Dansk Folkeparti.

- Det er helt stille og roligt og uden de store dikkedarer, og hvis vi kan få det passet ind, understreger han.

Lars Kolling har kontakt til en fritidsfotograf fra Nyborg, der har tilbudt at tage gratis billeder, hvis det passer ind i kalenderen.

Er selv vokset op uden de store midler

En Mercedes-ejer fra Aarup har desuden kontaktet Lars Kolling på Facebook, og han er klar til at stille sin bil til rådighed, hvis der skulle være behov for det.

Indtil videre har Lars Kolling fået to henvendelser fra kommende konfirmander, så Teslaen kommer foreløbig til at rulle lydløst en dato i juni og i september.

Det kan koste mange penge at afholde en konfirmation, og Lars Kolling kan godt sætte sig ind i situationen hos de familier, der kan have svært ved at finde alle midlerne.

Han er nemlig selv vokset op i en familie, hvor faren var misbruger, og hvor pengene ikke altid var de største.

- Jeg havde en god barndom, men vi havde nogle gange ikke de samme midler som andre. Jeg kan godt huske dengang, hvor nogen fik en ny bluse, og man ikke selv kunne få sådan én, husker Lars Kolling blandt andet.


Jeg havde en god barndom, men vi havde nogle gange ikke de samme midler som andre

Lars Kolling, Tesla-ejer og byrådsmedlem


- Men jeg har haft en masse søskende og mange andre oplevelser, tilføjer den 46-årige, der arbejder som rustfast klejnsmed hos Cabinplant i Haarby.

Lars Kolling har altid været fascineret af Tesla, men har igennem tiden kørt rundt i billigere brugte biler, han selv kunne sætte i stand. Han har i det hele taget været god til selv at renovere og sætte penge til side, så han i marts i år kunne købe Teslaen til knap 400.000 kroner. Der er også taget et lån i banken for, at drømmen kunne gå i opfyldelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce