Annonce
Sport

Dette syn risikerer underhunden HC Odense at møde - Tollbring & co. flyver ind i Dalumhallen

Jerry Tollbring fra GOG ses her i en kamp mod Fredericia i et af de mægtige spring, som HC Odense må berede sig på tirsdag aften. Foto: Mads Dalegaard
HC Odenses nedrykkere, der altid præsterer en stærk fight, får i pokalen besøg af GOG, der midt flere udfordringer vil dosere kræfterne.

HÅNDBOLD: Man kan sige meget om HC Odenses divisionshold, der rykkede ned fra 1. division i den nyligt afsluttede sæson.

Men det har sjældent været rimeligt at klandre de orangetrøjede for ikke at kæmpe som ægte vikinger for deres sag. HC Odense-spillerne kan mange ting og kan undertiden finde perioder med et gyldent snit. Der er bare en liga og det meste f 1. division, der har vist sig bedre.

Men skader, rokader og vel det simple faktum, at især de jyske klubber - som Grindsted - har haft større budgetter blev i længden lige den berømte tand for meget, så holdet efter flere års kamp for overlevelse endelig måtte tage billetten - og denne gang tyder intet på, at konkurser andre steder redder HC Odenses status.

Annonce

Så holdet, der som bekendt intet har med det kvindelige mesterprojekt Odense Håndbold har at gøre, må ned i 2. division og i den stille ro i håndboldskoven prøve at genopbygge selvtilliden og slagstyrken til et nyt forsøg på at etablere sig i landets næstbedste række - hvor Otterup i næste sæson er eneste fynske repræsentant.

Sten på vejen

Derfor er det formentlig en ganske god sten på den svære vej at få lov til at smage på storebror GOG's muskler og ekspertise, når GOG er gæsten i et pokalslag tirsdag aften i Dalumhallen.

Sandt at sige vil GOG naturligvis bruge kampen som en udvidet træningstime, fordi klubben i forvejen er midt i et hårdt program og har flere skader.

HC Odense-træner Daniel Nielsen - med tilnavnet "Ludo" - får brug for al sin kunne for at finde de rette metoder til at skabe en fin kamp på spillepladen.

"Kan Ludos drenge matche de mange stjerner fra GOG? Tollbring, Olsen, Pytlick, Zachariassen, Bergerud, Hallgrimsson, Bergendahl og de mange upcoming talenter?", skriver HC Odenses selv i optakten på facebook-siden.

Annonce

Billetter

Kampen spilles klokken 20.00. Billetprisen er 100 kroner for voksne/50 kr for børn under 19. Ved indgangen er prisen 140 kr for voksne/70 kr for børn under 18 år, melder HC Odense, og så må kernelæserne selv bruge kuglerammen og snusfornuften til at vurdere den melding.

Annonce
Erhverv For abonnenter

Vild fremgang for ejendomsudlejer: Familien Barfoeds formue er vokset voldsomt på et år

Danmark

Onsdagens coronatal: 744 er testet positive siden i går

Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Skrappere regler for livsfarlig asbest på vej: Sager som den fra Odense, hvor elektrikere fik asbest i hovedet, kan lettere straffes i fremtiden

Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Nej tak til Big Mac: Svinene lugter og genbrugsstation støjer - men en anden mulighed til ny fastfoodrestaurant er i spil

Erhverv

Revisionsfirma gør op med branchens hårde arbejdspres: Her skal man ikke have dårlig samvittighed over at gå til tiden

Odense For abonnenter

Flere kilo hash fundet i lejlighed: Men dommer blev ikke overbevist af politiets beviser

Økonomien bremser op: Faldende boligpriser og store rentestigninger i vente

Odense

Så gik den ikke længere: Kæmpe eventsted er endnu en gang ramt af konkurs

Kerteminde For abonnenter

Mor og søn fandt indbrudstyv bag en skraldespand: Samme dag fandt far og søn en anden tyv på en mark

De giver den gas: Ordblinde håndværkere har succes med Danmarks største 3D-printer farm

Odense

Charlotte skralder sig til et madbudget på 200 kroner om måneden: Få hendes bedste råd her

For abonnenter

Direktør: Politikerne skal huske, hvad de har lovet de lokale medier

Assens

Utålmodige vinterbadere i opråb: - Det vil være spild af borgernes skattekroner at renovere denne bygning

Faaborg-Midtfyn For abonnenter

De frygter hestepærer, ødelagt strand og skræmte dyr: Beboere vil ikke lægge strand til badende heste

OB

14.000 til pokalfinalen- så mange fynboer har aldrig tidligere set OB i en kamp i dette årtusinde

Annonce