x
Annoncørbetalt indhold

Dette skal du vide, før du får plastikkirurgi

  1. Det er helt almindeligt I USA har det i mange år været almindeligt at få gjort noget ved sit udseende, hvis man er utilfreds med det. Danmark har i mange år været præget af vores jantelov, hvor det at få foretaget kosmetiske indgreb både har virket voldsomt, unødvendigt og har været fyldt med tabu. Dog ser man i dag flere og flere få foretaget plastikkirurgi, hvilket har medført, at det efterhånden er helt almindeligt. Flere og flere står frem og fortæller om deres indgreb og hvordan det har ændret deres liv. Så hvis man er usikker på sin krop og dette går udover ens selvværd og glæde, så skal man ikke lade være med at få foretaget plastikkirurgi, fordi man er bange for, hvad andre tænker. Der er rigtig mange, der får foretaget disse operationer, men ikke alle fortæller om det.
  2. Er det sikkert? Klinikkerne går højt op i deres patienters sikkerhed og tryghed og at de er helt tilfredse med både processen og resultatet af behandlingen. Samtidig har lægevidenskaben udviklet sig, så de eksisterende risici nu er minimale. Eksempelvis kunne en BFO (Brystforstørrende Operation) før i tiden medføre, at kvinder ikke kunne amme, hvis de fik kunstige bryster. I dag har man en metode, hvorpå man lægger implantaterne under brystmusklerne, så de ikke spærrer for mælkeproduktionen. I dag er det yderst sjældent at der forekommer komplikationer, og hvis ulykken skulle ske, er det noget, som kirurgerne kan rette op igen. Hvis du er bange for, at det kan gå galt, så skal du ikke være bange. Der findes altid skrækhistorier, men disse er yderst sjældne og er ofte udført at inkompetente kirurger.
  3. Hvad koster det? Prisen varierer selvfølgelig alt efter, hvad du skal have lavet. Det er dog altid vigtigt at vælge klinik efter kvalitet fremfor blot den billigste pris. Hvis du vælger en klinik som tilbyder billige operationer, er det ofte fordi de ikke bruger eksempelvis implantater i høj kvalitet, hvilket kan medføre gener og mener. I sidste ende, kan det komme til at koste langt mere at få lavet plastikkirurgi, hvis man vælger et billigt sted, fordi operationen skal laves om, eller man risikerer at få taget eksempelvis implantaterne ud igen. Hos bl.a. Pfeiffer Plastikkirurgi er der mulighed for månedlig finansiering, så du betaler et fast månedligt beløb fremfor det hele samtidigt. Dette giver mange personer mulighed, for at få lavet et kosmetisk indgreb, selvom de ikke har en stor opsparing.
  4. Hvilken klinik skal jeg vælge? Der findes mange klinikker i Danmark, som både er dygtige og kompetente. Pfeiffer Plastikkirurgi er en klinik i Roskilde, hvor kirurgen Phillip Pfeiffer har mange års erfaring og en af de dygtigste i Danmark. Han udfører både facelift (ansigtsløft), BFO, øjenlågsoperation, brystløft mm. Deres topprioritet er sikkerhed og tryghed, hvorfor du bliver fulgt af den samme kirurg gennem hele forløbet og altid vil opleve, at klinikken har tid til dig – også efter din operation.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.