Annoncørbetalt indhold

Dette skal du spille på inden årets udgang

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold


2020 lakker så småt mod enden, og om lidt påbegynder vi et nyt år. For mange mennesker betyder det en frisk start og en nulstilling af et år, som overhovedet ikke har forløbet planmæssigt. År 2020 har været et turbulent år, hvor den verdensomspændende pandemi har fyldt i de fleste menneskers liv. Vores hverdag har været og er stadig vendt på hovedet, og nu glæder de fleste sig til, at et nyt år begynder, og vi forhåbentlig kan se frem til lysere tider. Selvom det nye år kun er et par dage væk, skal det ikke afholde os fra stadig at have det sjovt indtil da. Hvis du mangler en sjov aktivitet inden nytåret, foreslår vi derfor, at du tjekker online betting ud, hvor du lige kan nå de sidste odds, inden kalenderen skriver 2021. En af de bedste bookmakere i Danmark er bet365, og lige nu kan du få en bet365 bonuskode, når du opretter en konto. Så kan du spille nemt og sikkert, og måske er du endda så heldig at vinde en gevinst. Hvis du læser med videre her, giver vi dig en række bud på, hvad du kan nå at spille på inden årets udgang.

Annonce


Dronningens nytårstale

En af de største og mest faste traditioner, som vi har nytårsaften, er at se dronningens nytårstale. Det er altid spændende at høre, hvilke emner der får mest taletid, og derfor er det også sjovt at spille på, hvad der bliver sagt i dronningens tale. Således kan du oddse på, hvilke specifikke ord der bliver sagt, hvor nogle ord er mere sikre end andre. Du skal altså afgøre med dig selv, hvor meget du tør at satse, og i hvor høj grad du vil spille sikkert.


Årets sidste fodboldkampe

Selvom den bedste danske fodboldrække, Superligaen, har afsluttet årets sidste kampe, så er der stadig en række andre fodboldkampe i Europa, som mangler at blive spillet inden årets udgang. Her giver vi to forskellige bud på, hvilke fodboldligaer du stadig kan nå at spille på.


Premier League

Den bedste engelske fodboldrække er stadig i fuld gang, og dagene mellem jul og nytår er ingen undtagelse. På de sidste få dage inden nytår kan du eksempelvis spille på den spændende kamp mellem Tottenham og Fulham, eller måske du hellere vil spille dine penge på kampen mellem Newcastle og Liverpool.


La Liga

I den bedste spanske fodboldrække, La Liga, mangler der også stadig at blive spillet en række kampe inden nytåret, så der skulle være rig mulighed for at finde en kamp, du synes vil være sjov at spille på. Eksempelvis kan du stadig nå at spille på de to nuværende tophold Atletico Madrid og Real Madrid, som spiller hver sin kamp.


Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.