Annonce
Middelfart

Det synes I om salg af nedlagt politistation: Tommel op, men flere betjente til byen, tak

Tandlægerne Kristian Rønn og Karen Bachmann har købt Middelfarts gamle politistation på Brovejen. Her vil de indrette et sundhedshus med plads til læger, fysioterapeuter etc. og naturligvis deres egen tandlægeklinik, som i dag ligger i Østergade. Foto: Peter Leth-Larsen

Middelfart: Torsdag bragte vi nyheden om, at politistationen på Brovejen var blevet solgt til halv pris, og at den skal omdannes til sundhedshus med omkring 10 lejemål.

Det fik folk til at fare til tasterne. Læs herunder, hvad følgerne af facebooksiden Vores Middelfart syntes om nyheden.

Annonce

Helle Nygaard Villadsen

Fantastisk. Så mangler vi bare en nærpolitistation. Den kan passende ligge ude ved brandstationen.

Palle Skovby

Fantastisk god idé med et sundhedshus i bygningen. Dejligt centralt og godt, at bygningen kommer i brug igen.

Mon dog ikke, at politiet nok skal kunne finde andre lokaler, hvis vi skulle være så heldige at få ordensmagten tilbage til byen.

Charlotte Skovby

Godt med liv i bygningerne. Tillykke til tandlægerne med deres nye domicil.

René Nørgård Sørensen

Jeg er meget modstander af, at tandlægerne skal ind i bygningen. Det skal politiet. Vi har ikke nok politi i forvejen i den her by.

Lars Mathiesen

Hvad synes jeg? At der stadig burde være en politistation i en by med opland af Middelfarts størrelse. Det er, hvad jeg synes!

Jan Kristoffersen

Fint nok, at bygningen bliver brugt, når nu vi ikke må ha' politi i byen.

Tove Jøhnk Gonçalves

Godt for dem, men vi har mere brug for politiet dér.

Elisabeth Kjær Tejlmand

Fint, at bygningen bliver brugt. Politiet må finde andre måder at oppe indsatsen lokalt.

Christian Micael Borchgrevink Lund

Så hellere, at vi fik vores lokalpoliti tilbage!

Hanne Lykke Lund

Det er en god idé. Det er bedre, end at bygningen forbliver tom.

Janni Andersen

Megagod idé at udnytte de tomme lokaler.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Til trods for myndighedernes anbefalinger: Fjernvarme Fyn aflyser arrangement på grund af coronavirus

Leder For abonnenter

Leder: Har vi et ansvar overfor den dræbte kvindes døtre?

Der er nogle ting, der er så barske, at du ikke kan læse om dem i avisen. Billederne af en ung syrisk kvinde fra Langeskov og hendes ni-årige søn, der blev dræbt og efterladt i en skov i Syrien. Dem kan du ikke se i Fyens Stiftstidende. Vi fortæller heller ikke, hvordan det præcist foregik, da deres liv endte i et middelalderligt ritual angiveligt udført af deres egen mand og far. Det er så forsimplet, uhyggeligt og afstumpet, at det ikke er til at forstå. Hvis du har lyst til at læse og se, hvad der skete natten til en søndag i februar i det nordlige Syrien tæt på grænsen til Tyrkiet, så kan du finde det i andre danske medier. Men vi bliver nødt til at tage en snak om, hvorfor en flygtningefamilie fra Langeskov vælger at rejse tilbage til det land, der er flygtet fra. Hvorefter familiens overhoved efter beskrivelser fra lokale medier og bekendte vælger at begå et sharia-inspireret mord på sin kone og søn. Den unge kvinde, der kom til Danmark for fire år siden, var efter alle beskrivelser særdeles velintegreret. Hun har taget kørekort og var netop ved at afslutte en uddannelse som frisør. Hendes ældste barn gik i 1. kasse i en dansk skole og havde danske venner. Paradoksalt nok var det netop derfor, kvinden endte med at dø, ifølge hendes venner i Danmark. Hun var blevet for dansk til sin ægtemand, der er gammel nok til at være hendes far. Rejsen til Syrien er efter alt at dømme sket i hemmelighed. Blev kvinden presset til at tage af sted? Har hun vidst, der var fare på færde? Det er ikke sikkert, vi nogen sinde får svar på de spørgsmål. Hendes mand meldte sig efter drabene til de lokale myndigheder, og lad os da håbe, de beholder ham et godt stykke tid, så han ikke kommer til Danmark igen. Lige nu og her er det mest presserende spørgsmål, hvad der skal ske med kvindens to yngste børn. To piger, der begge er født i Danmark, og som nu opholder sig hos familie i Syrien. Har vi i Danmark et ansvar over for dem? Eller skal vi lade dem sejle deres egen sø, og så må de klare sig, som de kan hos familien i Syrien?

Danmark

Endnu en dansker er coronasmittet efter tur til Norditalien

Annonce