Annonce
Kerteminde

Det synes I: Drop hemmeligshedkræmmeriet omkring Nordre Havnekaj

Kerteminde Byråd. Foto: Michael Bager
Skulle byrådet havde holdt hemmeligt, hvem det forhandlede med omkring salget af Nordre Havnekaj? Nogle af jer på Facebook siger nej, andre siger, det er sket før, og en kommer med et løsningsforslag.
Annonce

Kerteminde: Der er ugler i mosen i Kerteminde Byråd. En ukendt byrådspolitiker har lækket informationer om, hvem byrådet forhandlede med omkring salget af Nordre Havnekaj. Men på Facebook synes nogle af jer ikke, at et læk skulle have været muligt. Forhandlingerne skulle nemlig aldrig have været hemmelige. Et byrådsmedlem er dybt uenig, og en har et bud på, hvordan sagen opklares. Vi bringer her et udsnit af jeres Facebook-kommentarer:

Kim Brock: Man skal ikke snakke fortroligt i en kommune. Alle borgere skal efter min mening have ret til at vide, hvad der foregår. Vi lever jo ikke i år 1800. Tag jer nu sammen.

Karina Holm Gregersen: Der er da nok nogle ting, der skal snakkes fortroligt om, men lige salget af havnegrunden ser jeg ingen grund til, at borgerne i Kerteminde ikke måtte høre om. Andet end fordi vores byråds- og embedsmænd var bange for, hvad deres borgere ville sige til den forhandling. De har jo inderst inde godt været klar over, at det ikke var til den bedste pris, de forhandlede. De burde slet ikke forhandle nede i den prisklasse.

Alex Haurand: Hvis man ikke mener, at der skal kunne være fortrolige samtaler i et byråd - ISÆR i handler - så har man ganske enkelt ikke forstået, hvordan - og på hvilke præmisser - det repræsentative demokrati fungerer!

Anne Mejlhede: Det er sket før. Som ansat oplever jeg også at få nyheder om min arbejdsplads at vide, efter at der har været talt om det "i byen". Vi har også måtte læse om store forandringer, som kan vedrøre os i avisen. Det har været før, vores leder har informeret os om det.

Christina Ingemann Vester: Jamen så kan pågældende butiksindehaver vel hjælpe politiet med at opklare sagen. Altså i fald, der fra politiets side skulle være behov for at snakke med vedkommende.

Meningerne til artiklerne omkring lækken af Nordre Havnekaj har været mange. Grafik: Leif Nørmark Sørensen.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde For abonnenter

Millionhuse i Kerteminde: Sælger luksus-huse på Nordre Havnekaj - uden at eje grundene

Kerteminde For abonnenter

Kirsebærfestival og aftenkoncerter: Boliger til 5-10 mio. kr. får ikke særstatus

Annonce