Annonce
Sport

Det snerper til med seks runder tilbage - Middelfart tabte lokalgyseren i Kolding

Peter Kristensen - her med en sponsor fra den kendte eks-målscorer Jan Bennikes firma - kæmper desperat for at overleve i 2. division, men kunne netop godt have brug for en type som Bennike i feltet. Her prøver Peter Kristensen i marts at slide sig fri af Aarhus Fremad-spilleren Søren Gustav Bugge Jepsen. Foto: Ole Nielsen.
Med seks runder tilbage skal Middelfart for alvor løbe stærkt. Lokalopgøret i Kolding kørte hurtigt den forkerte vej.

FODBOLD: Det var sæsonens korteste udebanetur, men til gengæld en kamp med store perspektiver, da Middelfart Boldklub fredag aften stillede op til lokalopgøret i Kolding i 2. division - i nederste slutspil.

På forhånd havde næstsidst-placerede Middelfart fem point op til Brabrand lige over stregen, mens der var ni point op til Kolding, så hjemmeholdet kunne nemt leve med det ene point. Der var helt anderledes hårde krav til Middelfart, som dog kom med to sejre i træk.

På forhånd kunne man godt mene, at Middelfart skulle score fem sejre i de sidste syv kampe for at overleve, og sammen med et lokalopgørs evige intensitet og usikre momenter var det en perfekt platform for spænding.

Annonce

Der er returkamp mellem de to hold i Middelfart i næstsidste runde, men her kan en del allerede være afgjort, så det var denne fredag aften, at Middelfart skulle bekendt den blå kulør.

Koldings kurve

Kolding havde op til denne runde vundet de to svære udekamp i Skive og Aarhus Fremad, så det var to formstærke hold, der mødtes.

Middelfarts endnu nye træner Anders Jensen har i foråret styrket defensiven markant, så spillerne i første omgang arbejder på at forsvare eget mål, før der prøves større narrestreger i spillet fremad. Målmand Casper Radza har ikke være specielt truet af modstanderne i de sidste par runder.

Men Kolding IF fik allerede efter seks minutter sat kampen i en østjysk ønskeposition, da Christian Kudsk - tidligere Vejle - bragte hjemmeholdet foran.

Dermed var det i den grad op ad den østjyske bakke for Middelfart, der startede ude med opportunisten Marcus de Claville Berthelsen og den tidligere på sæsonen hentede Lester Rolland Hayes III, der foreløbig ikke har ramt guldet efter ophævelsen af kontrakten i Dalum.

Og da Mikkel Jespersen øgede til for Kolding efter den halve time for øjnene af hele 1421 tilskuere, krævede det små mirakler for Middelfart at få et resultat.

Annonce

Nissen slog til

To minutter før tid var det den tidligere OB-kontraktspiller Rasmus Nissen, der dræbte kampen med scoringen til 3-0.

Næste Middelfart-forsøg er på lørdag i Skive, og hele tiden skal Middelfart i det mindste forsøge at holde bundholdet FAA 2000 under sig - i tilfælde af konkurser højere oppe.

Annonce
Erhverv For abonnenter

Vild fremgang for ejendomsudlejer: Familien Barfoeds formue er vokset voldsomt - Vi tænker ikke over, at vi er blevet rigere

Danmark

Onsdagens coronatal: 744 er testet positive siden i går

Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Skrappere regler for livsfarlig asbest på vej: Sager som den fra Odense, hvor elektrikere fik asbest i hovedet, kan lettere straffes i fremtiden

Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Nej tak til Big Mac: Svinene lugter og genbrugsstation støjer - men en anden mulighed til ny fastfoodrestaurant er i spil

Middelfart

Karin og Johannes var til fødselsdag, da én af gæsterne faldt om med hjertestop: Tirsdag lærte de selv at redde liv

Odense For abonnenter

Flere kilo hash fundet i lejlighed: Men dommer blev ikke overbevist af politiets beviser

Økonomien bremser op: Faldende boligpriser og store rentestigninger i vente

Odense

Så gik den ikke længere: Kæmpe eventsted er endnu en gang ramt af konkurs

Kerteminde For abonnenter

Mor og søn fandt indbrudstyv bag en skraldespand: Samme dag fandt far og søn en anden tyv på en mark

De giver den gas: Ordblinde håndværkere har succes med Danmarks største 3D-printer farm

Odense

Charlotte skralder sig til et madbudget på 200 kroner om måneden: Få hendes bedste råd her

For abonnenter

Direktør: Politikerne skal huske, hvad de har lovet de lokale medier

Erhverv

Revisionsfirma gør op med branchens hårde arbejdspres: Her skal man ikke have dårlig samvittighed over at gå til tiden

Faaborg-Midtfyn For abonnenter

De frygter hestepærer, ødelagt strand og skræmte dyr: Beboere vil ikke lægge strand til badende heste

Assens

Utålmodige vinterbadere i opråb: - Det vil være spild af borgernes skattekroner at renovere denne bygning

Annonce