Annonce
Odense

Det sker i dag

august, torsdag

Torsdagskoncert

Koncert med Billy Cross med band og Peter Belli & Five Roses.

Annonce

19-22.30: Kongens Have, Jernbanegade

Karen Busck med Band

Karen Busck gæster Café Oscar sammen med sit band og giver koncert. Om eftermiddagen vil der yderligere være reception mellem 14-17 pga. fornyelse af Caféen, hvor alle er velkomne.

22.30: Café Oscar, Vestergade 75

Kitsch og kult

Når sommeren går på hæld, er der koncert med det århusianske konceptorkester Grand Prix De Luxe, som har speciale i Grand Prix-musik med hovedvægten lagt på Grand Prix'ets guldalder: 1980'erne.

22.30: Franck A, Jernbaneg. 4

6.

august, fredag

Maxime All Stars

Jump-jazz, gamle danske schlagere og nr. 43 er grundrepertoiret i dette jazzorkester.

17: Frk. Jensens Vinstue, Kirkegårds Allé 3

Boe Reegas

De fire mand store orkester er tilbage med fornyet energi og en EP. De vil forsøge at blæse alle omkuld med deres blanding af melodiske, tempofyldte og fangende melodier.

18.30: Kongens Have, Jernbanegade

Swingdans og koncert

Bigband 17:48 giver koncert - dog kun i Eventyrhaven hvis vejret holder. I tilfælde af regn flyttes arrangementet til Studenterhus Odense, Munkemøllestræde 20. Flytning annonceres samme dag via opslag v. scenen samt på www.kultur.Odense.dk.

19.30-22: Eventyrhaven, Klosterbakken

Dickens

Det fire mand store danseorkester, bestående af bas, guitar, trommer og orgel spiller op med sange som La Bamba, Pretty Woman og Peter lå i telt på repertoiret.

23.30: Café Oscar, Vestergade 75

factory spiller

Factory spiller gode gamle kendte numre.

1: Rådhuskælderen, Vestergade 17

Up-coming festival

To festivaldage med musik leveret af 18 bands fra den rytmiske scene i Odense. Blandt andre Dinojax, Balance, Stomped og Supersonics spiller, og publikum har mulighed for at stemme på festivalens bedste band.

Program: Store scene fredag: 16.00 ¿ 16.45: Franzes 17.15 ¿ 18.00: The Worn-Out Virgins 18.30 ¿ 19.15: Boereegas 19.45 ¿ 20.30: Supersonics 21 ¿ 22: Stomped

Lille scene fredag: 16.45¿17.15: Burst 18.00¿18.30: Cinnober 19.15¿19.45: Blue Steel 20.30-21: Cynical Son

16-22: Kongens Have, Jernbanegade

7.

august, lørdag

Jazzsejlads på Odense Å

Glad, traditionel jazz med humør og spilleglæde.

Afgang Munke Mose kl. 13, 14, 16 og 17. Afgang Fruens Bøge kl. 16.30 og 17.30, Odense Åfart, Filosofgangen 26

Visesang

Hans Rørbech spiller danske viser og populærmusik.

11.30-14: Café Grønttorvet, Sortebrødre Torv 9

Jazzbutikken

Denne sydfynske kvartet spiller traditionel jazz, standardnumre og swing med respekt for de gamle traditioner.

12: Café Biografen, Brandts Passage 39-41

Musik i City

Senior Service New Orleans-jazz med en karakteristisk lyd p.g.a. rytmegruppens brug af guitar i stedet for klaver eller banjo.

13-15: Vintapperstræde

Sommerdans

Odense Kommune byder alle op til Sommerdans under åben himmel. Tango På Fyn underviser i tango på begynderniveau

I tilfælde af regn flyttes arrangementet til Studenterhus Odense, Munkemøllestræde 20. Flytning annonceres samme dag via opslag v. scenen samt på www.kultur.Odense.dk

14-16: Eventyrhaven, Klosterbakken

Odense Sommerjazz 2004

Paul Harrison Band spiller.

14-17: Restaurant Carlslund, Fruens Bøge Skov 7

Up-coming festival

To festivaldage med musik leveret af 18 bands fra den rytmiske scene i Odense. Blandt andre Dinojax, Balance, Stomped og Supersonics spiller, og publikum har mulighed for at stemme på festivalens bedste band.

Store scene lørdag:

16¿16.45: Mind the Man 17.15 ¿ 18: Balance 18.30 ¿ 19.15: Plök 19.45 ¿ 20.30: Dinojax 21.00 ¿ 22.00: Fuzzphase

Lille scene lørdag:

16.45¿17.15: Nexus 18¿18.30: Minor Flaw 19.15 ¿ 19.45: Fluid Face 20.30 ¿ 21: Chokoladekrigerne

16-22: Kongens Have, Jernbanegade

Single Rock

Er du mellem 35 og 55 og har du lyst til at danse til fed rock and roll, så tag til Single Rock på Badstuen. I cafeen spiller De Røde Heste og i salen spiller Bleak

20-02: Badstuen, Østre Stationsvej 26

Dickens

Det fire mand store danseorkester, bestående af bas, guitar, trommer og orgel spiller op med sange som La Bamba, Pretty Woman og Peter lå i telt på repertoiret.

23.30: Café Oscar, Vestergade 75

8.

august, søndag

Balance Live

Balance spiller i Kongens Have, og her bliver der mulighed for at høre de nye numre fra bandets kommende demo.

17.15: Kongens Have, Jernbanegade

11.

august, onsdag

Sommerkoncert

Koncert med Henrik Launbjerg + The Stuff spiller under åben himmel i have.

19-22: Kongens Have, Jernbanegade

Song & Music Contest

Den første regionale sang og musik konkurrence for bands og solister fra hele Fyn løber af staben under Blomsterfestivalen med deltagelse af 18 fynske aktører, som konkurrerer om en pladeproduktion.

14-17: Kongens Have, Jernbanegade

Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Flertal vil skrotte succesfuld hjertestop-ordning: Peger i stedet på gratis alternativ

Assens

Stjal stole og lamper

Leder For abonnenter

Mennesker med hjertestop skal reddes i fællesskab

Adskillige fynboer og syd- og sønderjyder er i dag i live, fordi de har fået hjælp efter et hjertestop af Region Syddanmarks førstehjælpsordning Danmark Redder Liv. Derfor har ordningen vist sit værd: Danmark Redder Liv redder vitterligt liv. Alligevel er der mindst tre gode argumenter for, at det præhospitale udvalg i Region Syddanmark mandag beslutter sig for at lukke den succesfulde ordning og i stedet lader regionen indgå i Trygfondens Hjerteløber-ordning, der har samme formål som Danmark Redder Liv. For det første er der mange flere syddanskere, der har valgt at deltage i Hjerteløber-ordningen end i Danmark Redder Liv. For det andet er ordningen landsdækkende, hvilket betyder, at også en nordjyde, en københavner eller en lollik på ferie på Fyn kan træde til ved et fynsk hjertestop. For det tredje er ordningen gratis for regionen, fordi Trygfonden betaler omkostningerne. Det sidste er i denne sammenhæng mindre vigtigt, for regionen skal såmænd nok kunne finde de få millioner kroner, som det i givet fald vil koste at køre ordningen videre. Det vigtige er, at hele Danmark bliver i stand til at redde liv ved hjertestop. Der er dog ingen tvivl om, at Hjerteløber-ordningen trænger til en forbedring. Det er f.eks. højst mærkværdigt, at man kan blive hjerteløber uden at have erfaring med eller uddannelse i førstehjælp. Derfor bør regionen i samarbejde med de øvrige regioner motivere Trygfonden til at tage et større ansvar for, at de frivillige, der rykker ud til hjertestop, også reelt kan redde liv. Ellers giver ordningen ingen mening. Indtil Trygfonden er klar med en styrket hjerteløber-indsats, bør regionen fortsat bruge et behersket millionbeløb til uddannelse af de fynboer og syd- og sønderjyder, der melder sig som frivillige - nu blot i Hjerteløber-programmet. Det vil skabe større sikkerhed og tryghed for alle parter. Og det vil sikre, at endnu flere mennesker overlever et hjertestop. For det bedste er at redde liv - i fællesskab. Så tag et førstehjælpskursus - og meld dig til.

Odense For abonnenter

De trofaste-portræt: Efter fire bankrøverier fløjter Lars stadig hver eneste morgen

Annonce