Annoncørbetalt indhold

Det skal man huske, når man flytter til nye lokaler

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Hvis du flytter til nye butikslokaler, er der et par ting, du bør planlægge, for at flytteprocessen kan gå så problemfrit som muligt. Her giver vi dig nogle gode råd, du kan tage med på vejen. 


Annonce

Har din butik brug for nye og større lokaler, eller vil du gerne flytte til et mere centralt sted? Det er spændende at skifte lokaler, men mange synes, at selve flytningen er besværlig og stressende.


For at alle møbler og produkter beskyttes bedst muligt, er der nogle ting, du bør tænke på, før du flytter.


Planlæg din flytning omhyggeligt

Før selve flytningen anbefales det at foretage en grundig oprydning. Smid alt det ud, du ikke har brug for, og bed medarbejderne om at tage alle personlige ejendele med hjem, indtil flytningen er klaret.


Det er også en god idé at tænke over, hvor tingene skal placeres i den nye butik – hvordan skal produkterne placeres, så butikken fremstår så overskuelig og indbydende som muligt for kunderne?


Få hjælp fra et professionelt flyttefirma

Når man flytter mellem lejligheder eller huse, kan man for det meste klare flytningen selv. Hvis du på den anden side skal flytte ind i nye butikslokaler, er det vigtigt at få hjælp fra et professionelt flyttefirma, der ved, hvordan man håndterer tunge genstande.


Oslo Flyttehjelp har stor erfaring med flytning for både privatpersoner og virksomheder. Vi kan hjælpe din virksomhed med hele flytningsprocessen eller bare en del af den. For eksempel kan vi hjælpe dig med at pakke alt inventaret sammen, klare flytterengøringen og transporten, eller bare de tunge løft.


Organisér og pak alt ned

En struktureret pakning er nøglen til en vellykket flytteproces. Før du begynder at pakke ting ned, skal du sørge for at have alt hvad du behøver af kasser og udstyr. Sørg for at beskytte genstande, der kan gå i stykker, og pak det hele på en skånsom måde. Pak alle genstande, der skal være på samme sted i samme boks, og mærk boksene efter indhold.


Oslo Flyttehjelp hjælper dig gerne med både pakning og flytning. Vi har vores eget pakkesystem, der gør, at alt kommer sikkert frem.


Vores medarbejdere har stor erfaring med alle trin i flytningen og er meget opmærksomme på, at alle ting bliver håndteret bedst muligt gennem flytningen.


Foretag en grundig flyttevask

Når man flytter ud af et lokale og ind i et nyt, skal det tidligere rum være helt rent, så den nye virksomhed kan overtage det. En flytterengøring er meget mere omfattende end den sædvanlige rengøring, man foretager i hverdagen. Her skal alle kroge rengøres, så flytterengøringen bliver godkendt af den nye ejer.


Oslo Flyttehjelp har stor erfaring med flytterengøring af både store og små lokaler. Vi kan hjælpe din virksomhed med en grundig flytterengøring, så du kan bruge din tid på den sjove del af flytningen.


Om Oslo Flyttehjelp

Oslo Flyttehjelp blev grundlagt i 2019, og har siden da udført over 1.000 forskellige flytteopgaver for både privatpersoner og virksomheder. Vi er en totalleverandør for alle typer af flytteydelser, og kan hjælpe dig med alt fra pakning til flytning af tunge ting eller flytterengøring.


Vores folk er organiserede og effektive, og sørger for, at flytningen forløber problemfrit. Kontakt Oslo Flyttehjelp næste gang du flytter – vi klarer flytningen med et smil!

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.