Annonce
Underholdning

Det skal du smage på Heartland

Jørgen Hoff tager det danske smør under kærlig behandling på Heartland, hvor den passionerede mejerist er i godt selskab med madanmelder Helle Brønnum Carlsen. Arkivfoto: Andreas Bastiansen

De store madevents på Heartland Festival er udsolgt i skrivende stund, så gæster uden billet må nøjes med duften fra Kadeau-drengenes køkken, Simon Juls slagterbiks på Boneyard eller Mikkel Karstads grønne chef's table. Men der er andre events at suge næring fra.

Landmanden og sørøveren

Lone Landmand og Søren Sørøver er to passionerede madnørder med et indgående kendskab til landbrug (ja, de har deres eget) foruden produktion af cider, vin og øl, og de fortæller lørdag eftermiddag på Tasteland-scenen om fremtidens mad på baggrund af fortidens afgrøder.

Brygmesteren

Anders Kissmeyer er en erfaren brygmester med et stærkt internationalt netværk, så ølsmagningen med ham fredag eftermiddag er værd at gå efter. Kissmeyer kender sin IPA, kan fortælle om metoderne bag de nye alkoholfri og alligevel smagfulde øl og ikke mindst de stærkt humlede new england IPA, som er stærkt på vej frem.

Smørfed oplevelse

Jørgen Hoff er en karismatisk fortæller med evne til at tryllebinde folk, når emnerne er øl og ost. Men smør har den bryggeren fra Gundestrup Mejeri og Bryggeri også et passioneret forhold til, og han byder på smørsmagning sammen med madanmelder Helle Brønnum Carlsen, som også forstår kunsten at formidle smag og teksturer. De to optræder lørdag eftermiddag på Tasteland, og mon ikke det lurmærkede får et drag over nakken?

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Ikke til salg: Olav de Linde-direktør afviser grundejerforenings købstilbud af omstridt areal ved Åløkkeskoven

Dødsfald

Johannes Møllehave er død

Annonce