Annoncørbetalt indhold

Det skal du huske når du arbejder udenfor om vinteren

Dette indhold er sponsoreret

I vores fantastiske Danmark er vi vant til et noget omskifteligt vejr, og det kan i den grad mærkes i disse dage. Vi har længe haft utroligt høje temperaturer, men nu er vi altså nået til de kolde måneder, og derfor vil temperaturerne desværre være derefter.

Mange arbejdspladser bruger meget af tiden udenfor, og især når det bliver koldere er der nogle ting som er vigtige at huske på.

Annonce

Holdbare vinterjakker fra engelbert strauss

Selvom det kan være ganske forfriskende at skulle arbejde og bygge udendørs, så kan det især i koldere perioder også være lidt ubehageligt, især hvis ikke du har det rette værktøj eller udstyr dertil. Her taler vi blandt andet om en ordentlig jakke som kan holde dig varm, uanset hvor koldt det måtte være. Du bør kigge nærmere på engelbert strauss, da de har holdbare vinter arbejdsjakker som giver dig mulighed for at bevæge dig rundt som du har lyst til, samtidig med at du holder på varmen, uanset om du er i bevægelse eller om du står stille.

Hvis du som så mange andre får en besked fra din chef som lyder ”arbejd udenfor!”, så er det helt sikkert rarest hvis du har det rette tøj på, ikke sandt? En vinterjakke skal gerne være så holdbar som overhovedet mulig, og det er netop dét som engelbert strauss har sørget for. Mærket blev grundlagt i 1948 og har igennem tiden udviklet og skabt mange helt fantastiske kvalitets jakker som holder til det hele, uanset vind og vejr.

Annonce

Værd at vide til dig der arbejder udenfor

På nogle arbejdspladser kan det være helt uundgåeligt at skulle arbejde udenfor om vinteren, men det kan også blot være at du er i gang med et hyggeligt projekt derhjemme, som også kræver at du er udenfor, selv når det er koldt. Det er derfor vigtigt at du husker de mest essentielle ting når du arbejder udenfor om vinteren:


  • Det helt rette værktøj, hvis du mangler noget så kan du hoppe forbi Jem og Fix
  • Du skal passe på din egen sikkerhed, både når det kommer til det kolde vejr, men også med hvad end du arbejder med
  • Hvis du skal stå udenfor i lang tid, så gør du klogt i at have godt med tøj på, f.eks. med en jakke fra engelbert strauss
  • Husk at komme indenfor en gang imellem og få varmen, så du ikke fuldstændig mister lyst og går kold i dit arbejde udenfor


Annonce

Vinterdepression rammer mange af os hvert år

Vinterens kulde kan gøre meget ved os mennesker, og det er derfor vigtigt at vi forbereder os bedst muligt. Det kan som sagt være når vi arbejder udenfor, men det kan bestemt også være ift. Vores mentale tilstand. Mange lider af vinterdepression, og for at undgå dette bedst muligt, så er vi nødt til at være opmærksomme på det. Hvis du dog har styr på alt hvad du skal have for at arbejde udenfor, men måske mangler et hyggeligt lille projekt at gå i gang med, så kan du passende overveje hvordan du kan gøre din have hyggeligere op af vinteren, nu har du i hvert fald den helt rette vinter arbejdsjakke fra engelbert strauss. God fornøjelse!

Dette indhold er sponsoreret

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.