Annonce
Middelfart

Det siger læserne om udsigt til isbutik i gågaden: Velkommen, så dejligt og lad det endelig smitte

Med 130 kvadratmeter butik og 90 kvadratmeter lager til rådighed, bliver der plads til indendørs servering af både is, kager og drikkevarer i Fadi Kikis nye isbutik i Middelfart. Privatfoto.
Annonce

"Man kan da kun glædes over dem, som har lyst og gåpåmod til at åbne nyt i vores by. Ønsker alt held og lykke."

Sådan skriver Rikke Kristiansen oven på nyheden om, at ismageren Fadi Kiki fra Kerteminde åbner isbutik i gågaden til påske. Og hun er langt fra den eneste, som ser frem til flere steder at vælge imellem, når solen står højt, sommeren raser og lysten til is melder sig.

Jane Søndergaard stemmer i og skriver "FEDT" efterfulgt af intet mindre end fem emojis, mens flere andre byder Fadi Kiki velkommen til byen.

Bo Hansen skriver: "Så dejligt, og butikken i Kerteminde er i hvert fald god- så jeg har høje forventninger."

Historien er i løbet af fredagen nået vidt omkring, og mon ikke der nok skal blive kø, når butikken åbner med gratis, hjemmelavet is i fire timer på åbningsdagen 3. april. Størstedelen af læserne på avisens Facebook-side "Vores Middelfart" er i hvert fald klar på mere is - og færre tomme butikslokaler.

Annonce

"Alt er bedre end tomme butikker"

Avisen spurgte i efteråret læserne, hvilke butikker de håbede at se flytte ind i et af de mange tomme butikslokaler rundt omkring i byen. Her lød ønskerne blandt andet på Søstrene Grene, legetøjs- og skoforretninger og en hobbybutik. Direktør for Brobygning Middelfart Lene Lawaetz satte gang i en kampagne, og de tomme butikker blev klistret ind i folie, hvor budskabet lød: "Gode idéer søges" og med direktørens direkte telefonnummer nederst.

Den kampagne viser sig med Fadi Kikis isbutik at bære frugt, for han havde fået øjnene op for de tomme lokaler i den gamle Fætter BR-forretning ad den vej.

Og læserne på "Vores Middelfart" håber, at isbutikken bliver den første af flere butikker, der får nyt liv.

"Ja, det er jo altid godt med en god isbutik. Så kan vi jo håbe, at det "smitter" og sætter gang i nogle flere nye butikker." Sådan skriver Tina Niemann Hansen, mens Betina Friberg Lundby ønsker den nye butik god vind.

"Alt er bedre end tomme butikker. Velkommen" skriver Yrsa Skibdal Schwarz, mens Jane Løkkebø efterlyser en hobbybutik:

"Hvad med en hobbybutik? - savner det så meget".

Der skulle efter sigende være flere nye butikker på vej til Middelfart. Erhvervsmægler Jan Hinnerskov har melder i hvert fald, at han er i dialog med to landsdækkende kæder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Dalum: Næsby misbruger COVID-19-regler

Fyn For abonnenter

En ny kærlighed med svære vilkår: - Det er specielt at fri til en kvinde, når man er gift med en anden

Coronavirus

Live: Sundhedsstyrelsen anbefaler øget brug af mundbind hos lægen

Annonce