Annonce
Fyn

Forskellige meninger om blåhjulede cykler på abonnement: Det siger kunderne om Swapfiets

For 175 kroner om måneden - 150 for studerende - kan man leje en cykel på abonnement i Odense. Foto: Swapfiets
På Trustpilot kan man ytre sin mening om de blåhjulede cykler på abonnement, og 85 procent af kunderne giver dem en 'fremragende' karakter. Her er et udpluk af anmeldelserne.

Sune Schmidt Hylleborg

Fabelagtig oplevelse! *****

Min kammerat og jeg havde en fabelagtig oplevelse med god service og velkørende cykler, da vi brugte Swapfiets på en ferie i Odense.Cyklerne blev leveret næsten til tiden og de fungerede upåklageligt i alle de dage vi brugte dem. Aflevering af cyklerne gik hurtig og smertefrit og tog kun nogle minutter.

Lene

Fantastisk søde medarbejdere ***

Fantastisk søde medarbejdere, god og hurtig service. God cykel til at komme fra A til B. De to manglende stjerner, er fordi cyklen er tung, kun bagagebærer foran ingen bag på, kan ikke bruges til shoppecykel. Cyklen er u-handy at få ind/ud af tog/op og ned af trapper.

Tobias Arleth Lover godt *****

Hurtig, kvik proces med stor kundeservice fra leverandørens side. Lover godt for at jeg fremover vil anvende Swapfiets.

Emilie B.

Henter ikke igen *** De er meget hurtige til at komme og aflevere cyklen, hvilket hele deres koncept bygger på. Men når man afmelder kan de ikke hente. Der går konceptet lidt i stykker for mig, da det netop var af den grund jeg valgte dem.

Cathrine Isabella Koefoed Nilsson

Skøn cykel! ***** Skøn cykel, som kører godt! Jeg glæder mig til at bruge cyklen hele foråret og sommeren. Jeg er vild med konceptet.

Josefine Andreasen Fin service, forfærdelig cykel **

Service og så videre fungerer upåklageligt, men hold nu op en dårlig cykel. Den er simpelthen så tung og så svær at få op i fart. Er der den mindste modvind føler man jo nærmest man holder stille på cykelstien. Så hellere bruge pengene på en ordentlig cykel eller købe en på afbetaling.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Hurra for de frivillige

Læserbrev

Debat: En god idé til gavn for hele Ærø blev trukket ned i et intrigant hængedynd

Læserbrev: Midt i en tilsyneladende uendelig debat om omgangstonen i avisdebatten og føljetonen om det ikke eksisterende samarbejdsklima i kommunalbestyrelsen - kom et lyspunkt. Borgmester Ole Wej luftede sammen med turist- og erhvervsforeningen en idé i avisen om at lade emissionsfri færgetransport omfatte af landevejsprincippet hele året. En idé, som er perfekt timet i forhold til den aktuelle nationale debat om klimahandlingsplaner, kommunal udligning (ligestilling), og som vandt genhør på Christiansborg. Tak for det, Ole! Avisens tryksværte var knapt tør, før Ærø Plus lod de fem kriterier for listens beslutninger og den samarbejdsvilje, som de har stået for, sejle af øen i iveren efter at "sælge billetter" til det kommunalvalg, som ligger næsten to år ud i fremtiden. "Er den demokratiske proces sat ud af spillet?" spurgte Carl Jørgen Heide og Inga Blom Thomas her i avisen 28. januar. Ja, den demokratiske proces i Ærøs kommunalbestyrelse er sat ud af spil så længe, at kommunalbestyrelsens medlemmer åbenlyst fører valgkamp i avisen i stedet for at sætte sig rundt om et bord på rådhuset og få renset luften. Med debatindlægget blev en god idé til gavn for hele Ærø trukket ned i det intrigante hængedynd som aktuelt handlingslammer kommunalbestyrelsen. Ingen tak for det. Midt i en valgperiode, som nu, bør vælgerne kunne forvente, at de folkevalgte forvalter deres mandat til gavn for samfundet (øen/kommunen) og venter med at føre valgkamp, til det er valgår (2021). Såfremt der fordres en uddannet konfliktmægler til at få gang i kommunalbestyrelsens samarbejde, står jeg til rådighed, også gerne med at anvise en uvildig mægler. Men noget bør forandres, vælgerne fortjener en kommunalbestyrelse, der samarbejder.

Fyn

Lige nu: Uheld på E20 ved Odense

Annonce