Annonce
Kerteminde

Det skriver Facebook-brugerne om Vaffelhusets åbning

Årets første vaffelspisende kunder blev Alberte Moesgaard, Emilie Madsen og Mathilde Mikkelsen. De havde taget turen fra Ullerslev, hvor de går i 8. klasse sammen.Foto: Helle Kryger
Det vakte ikke kun vanlig begejstring, da Vaffelhuset i Kerteminde besluttede at åbne i denne weekend. Vi bringer her et udpluk af de vrede kommentarer, der landede på ishusets Facebook-side.

Line Lysholt Rasmussen Jeg var ellers overbevist om at Mette Frederiksen havde lukket ALLE rasturanter i dk. Men den anvisning vælger i så ikke at følge?? Jeg syntes det er forkastelig at i kun tænker på jer selv og penge i den her tid i sku skamme jer.

Hans Harboe Det er simpelthen ikke ikke i orden. Folk dør omkring os. Hvad er det i ikke fatter. Føj.

Kim L. Jørgensen Hvorfor hidser folk sig sådan op? Er Vaffelhuset ikke at sammenligne med de take away-restauranter, der vidt og bredt bliver opfordret til, at støtte i disse tider?

Kirsten Schnor Det er sørme også meget vigtigt, så pyt hvis folk bliver smittet og resten af Danmark skal holde længere lukket pga IS.

Nikolaj Nørlem Stidsen Kæft der er mange tossede trunter, der godt nok skal slappe helt af og lade butikken selv styre om de vil holde åbent. Hvis man har fået grønt lys af myndighederne, kræver det jo bare den/de rette skiltning/forholdsregler, og ellers at kunderne bruger deres sunde fornuft. Men hvis kommentarsporet her er en del af det sædsvanlige klientel, kan jeg godt se, at det kniber med forstanden. Kirsten Wulff Fed nyhed, men hvis vi ser hvad der sker, hvert år, når i åbner. Må jeg sige at jeg er lidt rystet over at i vælger at åbne, når dk lukker ned... fedt med is, fedt med corona, nej. Vores regering siger bliv hjemme, det er surt. Kære vaffelhus, jeg er rystet over jer, at i opfordrer vores borgere til at komme til jeres åbning i weekenden.

Karina Eithz Pedersen Hvorfor holde åben, luk dog som alle andre og tænk på folk sundhed, det er forkasteligt at man skal holde åben for pengene skyld, men tænk dog på de svage som vil dø. hvis i kan komme med 3 gode grunde til at holde åben så kom med dem, alt andet er dumt, i ved hvor mange der vil stå i kø hos jer når i åbner. Luk og stå sammen som resten af samfundet., bliv hjemme.. folk har ikke brug for is lige nu.

Per Knuppert Uklog beslutning. Ingen kender konsekvensen af at mødes under sådanne omstændigheder. Ikke at mødes, er det eneste vi ved ikke smitter. Heino Salling Vores valg har betydning for andre. Vi vælger (endnu) selv hvor vi trækker stregen i sandet, hvad vi anser som samfundsind og hvornår vi udsætter os selv, vores kære og alle andre for unødig smitterisiko. En lang kø og et lille butikslokale, er i min optik ikke i tråd med myndighedernes opfordring til at mindske aktivitet/kontakt. Jeg lover at købe dobbelt så mange af verdens bedste vaffelis, når Danmark åbner igen.

Thomas Frandsen Super lækkert. Jeg glæder mig til en ordentlig is. Kan ikke se hvorfor i skulle have lukket. Så skulle pizza osv også lukke vel? Hvis man ikke må hente en is, hvad så med de flere hundrede der stadig er igang på lindø? Vi holder os igang men er meget påpasselig.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Drab på George Floyd: Massivt fremmøde til solidaritets-demonstration i Odense

Odense

Æggekagen vender tilbage: Tidligere medarbejdere går sammen og genrejser Carlslund efter corona-konkurs

Annonce