Annonce
Faaborg-Midtfyn

Det siger folk om vejlukning

Søren Theilade, 72 år, Faaborg: - Jeg ser ingen grund til at lukke vejen, for hvad vil det egentlig gavne? Der vil selvfølgelig komme mere attraktion dernede, hvis Øhavsmuseet kommer dertil, men ellers kan jeg ikke se, hvad det gavner. Jeg kan godt forstå Line Klivagers situation og synes ikke, at den mangel på information, der har været, er i orden. Jeg kan bare ikke se, hvad ideen med at lukke vejen og bygge en grusvej er.
Annonce

Avisen har været ude og spørge tilfældige mennesker på gaden i Faaborg, hvad deres holdning er til lukningen af Vestkaj, som blandt andet fører hen til Line Klivagers café. Er det en god eller dårlig idé?

Du kan se flere holdninger og give dit besyv med i facebookgruppen "Vores Faaborg".

Henning Sørensen, 66 år, Faaborg: - Jeg mener, at lukningen af vejen vil gavne Lines café. Øhavsmuseet vil trække flere mennesker til, og grusvejen er en fin idé. Der vil også komme mere plads til Line Klivager. Jeg mener dog, at kommunen skulle tage at lytte mere til, hvad gadeforeningerne rundt omkring har af ønsker i stedet for at bygge noget, som ingen har spurgt om.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce