Annonce
Assens

Det siger de på Facebook: Dårlige veje i hele kommunen

Vejene er i dårlig stand mange steder i Assens Kommune, fortæller Fyens Stiftstidendes læsere. Arkivfoto: Laura Kold
Det er ikke kun Ormehøjvej og andre veje i Aarup, der er fyldt med huller eller i dårlig stand. Det gælder også mange andre steder i Assens Kommune. Det kan man læse af de svar, vi fik på vores Facebook-side, da vi spurgte til veje, der trænger til et nyt lag asfalt.

Arne Christiansen: Var det ikke meget nemmere, at I efterlyste veje, der er ok. Så kan i springe dem over og tage fat på resten. Og så var der ikke ret mange kommentarer at læse igennem.

Birthe Christensen: Hele Assens Kommune har dårlige veje og cykelstier. Især vejene efter der har været gravet op i Assens by.

Charlotte Poffler: Tror, det er generelt. Når vi får gæster fra andre kommuner, lyder det: I har da nogle usædvanligt dårlige veje.

Vickie Sørensen: Bakkevej i Vissenbjerg samt Holmelund i Aarup.

Christina Holmskov Larsen: Smedevej og Engvej i Tommerup St. er fyldt med huller og ujævnheder. Virkelig dårlig vejbelægning.

Lillian Klint: Kaslundvej kan trænge, og hastigheden skal ned til 40 ligesom i Ebberup, for der køres for stærkt.

Mona Nielsen: Glamsbjerg hovedgade, men det hjælper jo ikke en pind at gøre dem opmærksom på det, for der er jo ikke penge til det.

Michael Jylland: Flere steder i Tommerup-området er langt under kritik.

Charlotte Koch Poulsen: Langgade i Flemløse er ualmindelig slem.

Ulla Nybo Jakobsen: Skolestien i Haarby. Den er frygtelig ujævn og hullet, og da der cykler både helt små børn og ældre på den, kan det hurtigt gå galt.

Anne Irene Blomme: Hjortegyden. Kraftige regnskyl har vasket skærver væk i vejsiden. Er anmeldt til kommunen først i august, men det er ikke lappet endnu.

Heidi Kjær Johansen Boll: Kirke Søbyvej er elendig.

Jette Wie: Kaslundvej i Ørsbjerg er bump på bump, lige til at ødelægge bilerne med, og slet ikke sjov som blød trafikant heller.

Sussi Larsen: Svinget Møllegårdsvej/Møllegyden. Det er livsfarligt, når man er på cykel.

Annette Lylover Jensen: Smedevej og Engvej i Tommerup St. er fyldt med huller og ujævnheder. Virkelig dårlig vejbelægning.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn For abonnenter

Kendt Odense-advokat i dobbeltrolle: Gav sig selv millionhonorar fra velgørenhedsfond

Annonce