Annonce
OB

Det regner hos OB i Belek

Det gik hurtigt for OB-spillere at få bagagen efter landingen i Antalya Lufthavn. Foto: Leif Rasmussen
Tre unge med i stedet for Anders K. Jacobsen, Bashkim Kadrii og Mathias Greve.

FODBOLD: OB-truppen ankom næsten før planlagt på det store Hotel Cornelia Diamond i Belek sådan 35 minutter i østlig retning fra lufthavnen i Antalya.

Spillere og lederes smartphones var pænt i aktion. Transfervinduet er langt fra lukket og ved morgenmaden i OB's cafeteria var Mathias Greve, Anders K. Jacobsen og langt fra overraskende Bashkim Kadrii fraværende.

OB-truppen rullede ind ved hotellet sådan omkring 18.15 dansk tid, som er 20.15 lokal tid.

Spillerne gik direkte i restauranten efter de tre en halv times flyvetur fra Hamburg og her blev de briefet af Jacob Michelsen om træningslejren og situationen med de spillere, der ikke var med og som de måske ikke kommer til at se sådan lige med det samme igen.

Sportschef Michael Hemmingsen måtte af og til gå afsides for at tale i sin mobil, men ellers var alt godt bortset fra den regn, som drev ned af vinduerne på hotellet og som faktisk også skulle komme igen tirsdag, som allerede er dagen før den første træningskamp mod Rapid Wien.

Moses Opondo og anfører Janus Drachmann er næppe i stand til at deltage i den kamp på grund af skader og i Drachmanns tilfælde genoptræning efter fire-fem inaktive uger. Ingen af dem spillede mod Helsingborgs IF forleden.

I stedet for de tre, som ikke kom med og skal afsøge alternative muligheder for en kontrakt, har OB taget tre U19-spillere med ud over dem, der allerede er i truppen: De nye er Mathias Brems, Tarik Ibrahimagic og Max Fenger.

OB har planlagt første træning på hotellets baner i morgen kl. 7.30 dansk (9.30 tyrkisk tid).

Annonce
Alexander Juel Andersen og Ryan Johnson Laursen på vej ind i shuttle-bussen efter landingen i Antalya. Foto: Leif Rasmussen.
OB-spillerne på vej i shuttle-bussen ind til terminalen i Antalya. Foto: Leif Rasmussen.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Brandvæsenet måtte rykke ud: Brand i lade

Leder For abonnenter

Trods corona tæt på danskerne: Der er ingen grund til at gå i panik

Endnu er ingen danskere diagnosticeret med coronavirus, men lægernes vurdering er, at det kun er et spørgsmål om tid. Det er derfor sandsynligt, at OUH som et af de seks danske modtagehospitaler snart tager imod en eller flere patienter, der er smittet med coronavirus. Det vil være en nyhed, som både fynske og landsdækkende medier vil bringe, og nyheden vil uden tvivl øge nervøsiteten og bekymringen hos mange danskere. Men er der reel grund til at være bekymret, hvis forudsigelserne om smittede danskere holder stik? Ikke ifølge læger med speciale i infektionssydomme - hvis man vel at mærke følger lægernes råd om hygiejne og omgang med andre mennesker. Og disse lægelige anvisninger kan man finde snart sagt alle steder, både på nettet og i de trykte medier. Et ekstra middel til at dæmpe nervøsiteten kan være at få nogle proportioner om sygdommen på plads. Fra Hubei-provinsen i Kina har coronavirus bredt sig til Iran og en række europæiske lande. Værst ramt i Europa er det nordlige Italien med over 300 smittede og 11 dødsfald. Det er slemt og trist, og sundhedsmyndighederne skal ønskes held og lykke med at inddæmme sygdommen. Men over for det og overført til hjemlige forhold står imidlertid, at der i vinteren 2017-2018 døde 1644 danskere af influenza. Med andre ord har især ældre, svækkede mennesker mangefold større grund til at frygte en vinterinfluenza end coronaen. De kinesiske tal for smittede og døde af sygdommen kan forekomme voldsomme, men dels er Kina som bekendt et stort land med et enormt indbyggertal, dels er det et faktum, at den generelle hygiejne i Kina ikke er på europæisk niveau. Desuden kan man have tillid til, at det danske sundhedsvæsen er gearet til at håndtere situationen, ligesom man kan stole på informationerne. Coronavirus skal bekæmpes på tværs af landegrænser, og de begrænsninger, som er en del af bekæmpelsen, må folk tage i stiv arm. Der er grund til fornuftig adfærd efter fagkundskabens vejledninger. Men der er ingen grund til panik.

Fyn

Trods corona: 650 efterskoleelever fra Oure på vej ud i verden

Odense For abonnenter

Tidligere overlæge fra OUH efter dødsfald på Havebæk: Forbryderisk ikke at reagere

Annonce