Annonce
Nordfyn

Det rammer børnene: Tyve har for anden gang stjålet pavillon fra børnehus

Sådan så der ud, da personalet i Børnehuset Skoven i Bogense mødte onsdag morgen. Pavillonen var væk, selv om den var skruet fast. Foto: Mette Hjorth
Børnehuset Skoven i Bogense er plaget af tyveri. For anden gang har tyve stjålet en af de pavilloner, som børnene bruger til at søge ly i under corona-tiden, hvor de skal opholde sig mest muligt ude.
Annonce

Bogense: I disse dage, hvor kulden for alvor har sat ind, er der i særdeleshed brug for, at børn i daginstitutioner kan søge ly, når de opholder sig ude - hvad de under corona skal i størst muligt omfang.

Men onsdag morgen var en af de pavilloner, som børn i Børnehuset Skoven i Bogense benytter sig af, fjernet. Stjålet i løbet af natten.

Ikke som en pludselig indskydelse, men som en nøje planlagt handling. Anderledes er det vanskeligt at konkludere. Pavillonen er så stor og tung, at man ikke bare tager den under armen.

Desuden var den skruet fast til jorden. Det har tyvene angiveligt vidst på forhånd, idet de har klippet pavillonen fri med medbragt værktøj.

Annonce

Ind gennem hegn

Ligeledes har de brugt en boltsaks eller lignende til at klippe hul i hegnet for at komme ind - selv om lågen ind til børnehuset var åben, og de egentlig bare kunne have benyttet den. Omvendt har de kunnet agere mere ugenert ved at trænge ind gennem hegnet. Efter at have taget pavillonen er tyvene gået gennem hegnet og videre gennem et lille stykke skov for, må man formode, at køre væk i en bil.


Det er for frækt. Man går ind og stjæler noget fra en institution og rammer dermed børnene. Vi har virkelig brug for den pavillon. Det er der, vi søger hen for at få læ, når vi er ude.

Mette Hjorth, leder af Børnehuset Skoven i Bogense


- Det er for frækt. Man går ind og stjæler noget fra en institution og rammer dermed børnene. Vi har virkelig brug for den pavillon. Det er der, vi søger hen for at få læ, når vi er ude, fortæller Mette Hjorth, leder af Børnehuset Skoven.

Uden at kunne vide det med sikkerhed, er det selvfølgelig svært for hende at slippe tanken om hvorvidt, det er de samme tyve, som var på færde i august. Dengang blev der også stjålet en pavillon. Dengang som nu skal Mette Hjorth hurtigst muligt sørge for at få en anden pavillon. Den koster tusinder af kroner.

Tyvene klippede hul i hegnet og bar efterfølgende pavilionen gennem et lille stykke skov. Foto: Mette Hjorth
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Assens

To havde indbrud i løbet af weekenden

Odense

Enorm frustration efter nej til motorbane: - Vi har allerede taget hensyn til vandsalamanderen

Annonce