Annonce
Nyborg

Det perfekte torvevejr i Ullerslev

Torvedagen i Ullerslev samlede mange gæster. Foto: Niels Andreasen

Med Spar-købmand Eggert Christiansen i front bød Ullerslevs deltailhandlende til torvedag på pladsen foran Ullerslev-Centret.

Ullerslev: Lørdagen var i Ullerslev sat af til en torvedag på pladsen foran Ullerslev-Centret, og med et vejr, der var det perfekte til sådan et arrangement, benyttede mange sig af at hygge sig på stedet.

De lokale detailhandlende med Spar-købmand Eggert Christiansen i spidsen havde stillet salgsboder op rundt om pladsen, hvor mange også lod sig friste af at få nogle gode tilbud med sig hjem i indkøbsposerne.

En torvedag skal naturligvis også byde på smagsprøver, og til den lidt større sult blev der solgt pølser og andet mundgodt. En del fik sig en kold fadøl, mens børnene flokkedes om ballonklovenen.

Så det var en glad og også tilfreds Eggert Christiansen, der midt på lørdagen så ud over de mange fremmødte.

- Det er dejligt, at folk også har lyst til at bakke op, når vi nu er nogen, der gerne vil gøre lidt for, at der sker noget i Ullerslev. Så man ikke længere behøver at høre, at der aldrig sker noget her. Det gør der, konstaterede han og var straks igen i gang med at skænke vin-smagsprøver til interesserede torvegæster.

Annonce
Spar-købmandsparret Ingrid og Eggert Christiansen båd på smagsprøver af kød og vin. Foto: Niels Andreasen
Foto: Niels Andreasen
Der var torvehygge i Ullerslev lørdag. Foto: Niels Andreasen
Foto: Niels Andreasen
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn For abonnenter

Kendt Odense-advokat i dobbeltrolle: Gav sig selv millionhonorar fra velgørenhedsfond

Annonce