Annoncørbetalt indhold

Det perfekte outfit: Gør din jakke til en del af stilen

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

En jakke er mere end bare en jakke. Den er en vigtig del af dit outfit, og bliver ikke længere kun brugt som et praktisk item, der skal holde dig varm og beskyttet mod vind og vejr – selvom det selvfølgelig stadig skal være ret højt på prioriteringslisten.


Annonce

I dag sammensætter vi ikke kun et outfit ud fra det, der skal indenunder jakken – det hele skal matche, og du skal kunne gå rundt med jakken på og se lige så sammensat og stilet ud, som hvis du tog den af. Vi ser det også med den monokrome trend: fra top til tå og inderst til yderst er farverne enten helt ens eller forskellige nuancer af samme farve – og det giver et perfekt sammenhængende og stilet look.

Og når du tager dét standpunkt, er det ingen skam at have mere end én jakke eller frakke til hver sæson – så handler det ikke kun om overtøj med en stor del af dit samlede outfit. Du kan finde jakker til damer til alle sæsoner hos Lykke by Lykke, som altid har de nyeste jakketrends i alverdens farver, former og materialer.


Nedenunder gennemgår vi tre forskellige jakkesæsoner – sommer, vinter og overgangssæsonerne forår og efterår, og hvordan du bedst udvælger den eller de rigtige jakker til hver sæson, så du kan gå ud ad døren med helt styr på looket.


Lette sommerjakker 

Sommerperioden byder på lette, lyse og fine jakker, som du kan have over din yndlingssommerkjole eller en sød top og et par shorts. Til de varme måneder behøver du ikke en masse varme i din jakke, men det er rart at have noget at tage på, når morgen- eller aftenkulden rammer de bare arme og ben.

Vælg en sommerjakke, som komplementerer dine yndlingsitems i skabet, og som du ved, du kan kombinere på forskellige måder med dine outfits. Denimjakker, flagrende og løse jakker og modeller med blomsterprint, pastelfarver og lignende egner sig perfekt til sommergarderoben.


Puffede vinterjakker 

Vinterjakker har haft et ry for at være mere praktiske end pæne – men det er ikke længere sandt. Vælg en blød, lang puffrakke, som både er flot og varm, eller gå efter en quiltet vinterjakke med elastik eller bindebælte i taljen. Der er mange gode muligheder, som er stilede og praktiske på samme tid, og vigtigst af alt har du mulighed for at finde en model, der sætter prikken over i’et på dit outfit.


I vinterperioden er vi gode til accessoires som flotte luffer og bløde huer, så vi ser stilede ud, når vi går rundt på julemarkeder, shopper sidst-på-året-udsalg eller får krydrede chailattes to-go – men du kan sagtens bruge din vinterjakke som en del af det perfekt sammensatte outfit.

Vælg en jakke, der passer til de basisitems, du bruger: sko, taske, støvler og bukser, som kan ses, når du har jakken på. Og så skal du selvfølgelig huske at matche dine accessoires til det farveskema – så har du det perfekte, stilede vinteroutfit.


Elegante overgangsjakker 

Både forårs- og efterårsmånederne kræver en overgangsjakke, som er varmere end en sommerjakke, men ikke lige så varm som en vinterjakke. En trenchcoat er den ideelle overgangsjakke – den er stilet og har ofte uld i, så den er både varm og slidstærk. Vælg en model, hvor du har lidt plads under jakken til en tyk trøje, når det er ekstra koldt.

Lige meget om du vælger en trenchcoat eller en anden type overgangsjakke, bør du tænke over farver og mønstre, så du er sikker på, at den matcher resten af garderoben – så kan du sagtens gå tur i en farverig efterårsskov eller blandt de nyudsprungne blomster og stadig se stilet og gennemført ud.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.