Annonce
Nordfyn

Det lysner for kirkekoncerter

12-årige Ilinca Cutoi-Toft er et af de kommende stjernenavne, der kan opleves i Bogense Kirke onsdag aften.
Annonce

Bogense: Længe så det ud til, at det på grund af covid-19 ville blive vanskeligt at afholde de traditionsrige klassiske sommerkoncerter i Bogense Kirke, men nu lysner det!

Med kort varsel er det lykkedes organist Klaus Andersen at få arrangeret en række koncerter, og den første finder sted onsdag den 1. juli klokken 19. Som tidligere år kommer Klaverskolen Gradus på besøg, og de unge klaverløver i alderen 12 til 18 giver prøver på deres forbløffende kunnen i musik af blandt andet Bach, Beethoven og Chopin.

I løbet af årene har publikum i Bogense kunnet følge de unge musikere, og flere tidligere Graduselever, som for eksempel Emil Gryesten Jensen, Gustav Piekut og Rune Leicht Lund, er nu varme navne både i Danmark og udlandet. Skolens leder Martin Lysholm Jepsen fortæller, at den nuværende generation af unge talenter fuldt ud er på højde med de tidligere, så der er ingen grund til at snyde sig selv for en fin musikalsk oplevelse.

Den 14. juli klokken 19.30 er det Poseidonkvartetten, der spiller musik af 250-års fødselsdagsbarnet Beethoven. Billetterne koster en halvtredser og købes ved indgangen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
OB For abonnenter

OB's U19-hold er mestre for første gang i 29 år: Se videoen, hvor guldvinderne hopper i åen

OB For abonnenter

Hyllegaard efter sit første Superliga-mål: - Det er det, man drømmer om

Annonce