Annonce
Assens

Det kribler i direktørens fingre: Terrarium kan åbne straks, men venter nogle dage

Terrariet Reptile Zoo i Vissenbjerg åbner først onsdag. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen
Terrariet Reptile Zoo kan åbne straks, men slår først dørene op i midten af næste uge. De glæder sig - og takker for donationer de seneste uger.

Vissenbjerg: Det kom som lidt af en overraskelse for Terrariet Reptile Zoo i Vissenbjerg, da det torsdag blev meldt ud, at zoologiske anlæg måtte genåbne straks.

Direktør Morten Jørgensen fortæller, at terrariet først åbner onsdag 27. maj, da man gerne vil være helt sikker på, at man har styr på de sidste detaljer i forhold til den måde, gæsterne skal besøge stedet på.

- Vi vil gerne være helt sikre på, at vi får folk rigtigt igennem udstillingen. Det skal vi have testet, siger Morten Jørgensen.

Terrariet laver en sti igennem udstillingen, og markeringer i gulvene viser, hvordan og hvor mange man må opholde sig på gangene. En del af de ansatte er sendt hjem på lønkompensation frem til 8. juni, så det bliver i første omgang direktøren plus dyrepasserne, der tager imod gæsterne.

- Vi glæder os helt vildt. Vi brænder for at formidle om dyrene, og det kribler i fingrene at få lov til at komme i gang, siger Morten Jørgensen.

Annonce

80.000 kroner samlet ind

Direktøren er spændt på, hvor mange gæster der dukker op de første dage. Og terrariet har et bookingsystem i baghånden, hvor man kan købe billet til bestemte tidsrum, hvis der kommer så mange gæster, at det bliver nødvendigt at lukke dem ind med eksempelvis et kvarters mellemrum.

Morten Jørgensen håber dog ikke, at det bliver nødvendigt at tage i brug.

Terrariet sendte for omkring to uger siden et nødråb ud, da man dengang stod til at miste 700.000-800.0000 kroner i indtægter i nedlukningsperioden.

Det strømmede ind med midler, og fredag gør direktøren status:

- Vi har fået omkring 40.000 kroner ind i donationer, og 40.000 ind i købte entrebilletter og årskort. Samlet set er det 80.000 kroner, som vores råb om hjælp har givet os. Det er vi superglade for, og sammen med hjælpepakkerne lukker det noget af hullet, siger Morten Jørgensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Carlslund genåbnet: Så er der atter æggekage med flæsk og bacon

Fyn For abonnenter

Se video af biljagten på Svendborgmotorvejen: Ulriks fire kameraer fanger farlige trafikanter og bilkabule-syndere

Annonce