Annonce
OB

Det klædte OB igen at overfalde modstanderen

OB er sikret forbliven i Superligaen. Selv om man kender OB gennem mange år og ikke altid kan kende holdet fra den ene kamp til den anden, så taberne fynboerne ikke på stribe til Vejle, Lyngby og Horsens i de sidste tre runder. Selv om OB har det svært med Vejle og altid bøvler med Horsens.

Præstationen mod AaB må og skal løfte holdet, fordi der var så mange gode momenter. Aron Elís Thrandarson og Ayo Okosun var rene belgier-heste i arbejdsradius og fylde. Bashkim Kadrii kommer i stadigt bedre form og har nu scoret i de seneste tre hjemmekampe i træk.

Issam Jebali knokler for holdet og laver mange smarte ting på ingen plads, selv om han ikke selv gør sig afgørende farlig. Jeppe Tverskov spiller som den gamle feltherre, der har givet ham den givtige kontrakt som en af ledertyperne på holdet.

Annonce

OB var så igen tvunget til at tænke lidt anderledes og kom pludselig med en 4-4-2 med diamant, hvor Jens Jakob Thomasen blev den spilstyrende 6'er og hvor fynboerne angreb modstander og bold fremad i banen. Det klædte virkelig holdet og ville måske være angstprovokerende for andre hold, der vil være bange for Lucas Andersen og Kasper Kusk, når toget kører.


Aron Elís Thrandarson og Ayo Okosun var rene belgier-heste i arbejdsradius og fylde.


Sport Fyn var som nævnt ikke vild med udskiftningen af Aron Elís Thrandarson, der ville have fyldt godt i den hektiske slutfase og måske ikke havde tilladt den overtidsscoring, som VAR så brutalt fratog gæsterne med en fiktiv VAR-lineal og en rød streg. Den viste, at Pricas arm var offside sådan med længde som en husholdningsæske med tændstikker.

Var der sket for hjemmeholdet, der fortjente sejren, så havde publikum måske haft svært ved at forlade Bolbro i god ro og orden. For det er folkets sport, og når folk på stadion ikke kan se, hvad der dømmes for før lang tid efter, så er det ikke gavnligt for oplevelsen. Så bliver man nødt til at blive hjemme foran skærmen og lære om fodboldens geometri.

OB kan nu godt begynde at sætte punktum i strategi-brevet og indkalde den nye træner til offentliggørelse. Der er fred og ingen fare. Og VAR hjalp til.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Belgien er foran: Danmark ligger nummer to!

Annonce