Annoncørbetalt indhold

Det kan du gøre, hvis det kniber med pladsen i din bolig

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Synes du ikke længere, at der er tilstrækkelig med plads i din bolig? Der kan være flere grunde til, at der ikke længere er plads nok. Det kan eksempelvis skyldes familieforøgelse, nye og større møbler eller noget helt tredje. Hvis du har brug for inspiration til, hvad du kan gøre for at skabe mere plads i din bolig, så læs endelig med videre.


Annonce

Byg en tilbygning til din bolig

At bygge en tilbygning er en god løsning, hvis du drømmer om flere kvadratmeter. Der er mange, der benytter en tilbygning til eksempelvis at få et ekstra soveværelse, udestue eller garage. Denne løsning forudsætter, at du får en byggetilladelse af kommunen, og at du har midlerne til at finansiere en tilbygning til din bolig.


Opbevar dine ting i et opbevaringsrum – det er nemt og sikkert

Har du et depotrum eller kælderrum tilknyttet din bolig, kan du med fordel benytte dette til opmagasinering af dine ting og sager.


Har du ikke et opbevaringsrum, eller føler du ikke, at det er sikkert at benytte det opbevaringsrum, der er til rådighed? Så kan du opbevare dine ting på et lagerhotel eller i et opbevaringsrum i Odense, hvis du bor i eller omkring Odense på Fyn. Det er en nem og sikker løsning, og du kan tilgå dine ejendele når som helst.


Sørg for at holde din bolig ryddet

Er dit hjem rodet, kan det hurtigt føles som om, at pladsen er trang. Derfor er det en god idé at holde din bolig fri for rod. Venter du med at rydde op indtil sidste øjeblik, vil oprydningen føles uoverskuelig at gå i gang med. Du bør i stedet rydde op i takt med, at rodet opstår. Så fremfor at udskyde opvasken til i morgen, så vask op lige så snart, du er færdig i køkkenet.


Roder din lejlighed, fordi du ikke har tilstrækkelig opbevaringsplads? Så er self storage en velegnet løsning til opbevaring af dine ejendele.


Den rette indretning kan give en illusion af mere plads

Du har måske ikke skænket det en tanke, men faktisk spiller indretningen en stor rolle, når det kommer til at udnytte pladsen i din bolig.


Her er et par gode tips til at indrette din bolig optimalt:


·        Gå efter møbler med flere funktioner og opbevaringsmuligheder.

·        Udnyt højden i boligen med hylder, skabsløsninger og lignende.

·        Gør brug af spejle. De giver en illusion af, at rummet er større, end det i virkeligheden er.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.