Annonce
Erhverv

Det kører for T. Hansen: Middelfart-koncern tjente stort sidste år

Bent Jensen fik for andet år i træk over en milliard kroner i nettoomsætning i sin koncern, hvor T. Hansen Gruppen trækker læsset. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen

For andet år i træk skabte ejer Bent Jensen en omsætning på over en milliard kroner i sin koncern, hvor knallerter, autodele og cykel-salg fylder mest.

Annonce

Det er lidt business as usual i år hos Middelfart-koncernen bag T. Hansen-kæden, men det betyder til gengæld også at man har holdt et yderst højt tempo i B. J. Holding for andet år i træk.

Igen kom ejer Bent Jensen fra Middelfart over milliarden i omsætning i sin koncern, efter at han i 2015 brød den magiske omsætningsgrænse.

Det er T. Hansen Gruppen, som omsætningsmæssigt trækker mest i koncernen.

Salget af reservedele til knallerter, biler, cykler, fyrværkeri og en række andre effekter kører derudad for Jensen og T. Hansen i en grad, så man skabte en nettoomsætning på 1,1 millard kroner i 2016. Det ligner umiddelbart toplinjen fra året før i koncernen, men de fleste andre virksomheder havde nok været ganske tilfredse med en stigning i omsætningen på 83 millioner kroner.

Annonce

Løfter resultat

Nederst i regnskabet kan Bent Jensen glæde sig over at læse, at de mange millioners omsætning giver ham et resultat før skat på 133 millioner kroner - stort set identisk med 2015-resultatet. Resultatet efter skat er tre millioner bedre end året før med 106 millioner kroner i 2016.

Det er med andre ord lykkedes for Bent Jensen og Co. at holde farten - en høj fart, hvilket også gør regnskabet tilfredsstillende, kan man læse i ledelsesberetningen, som i parentes bemærket er ordret identisk med en udtalelse fra 2015-regnskabet:

"Ledelsen anser årets resultat for tilfredsstillende og bedre end den forventede udvikling jf. senest aflagt årsrapport. Forbedringen skyldes primært en øget omsætning indenfor alle varegrupper."

Med årets resultat kan B.J. Holding tilføje yderligere 40 millioner kroner til egenkapitalen i koncernen, som lyder på 555 millioner kroner.

Koncernen forventer, at 2017-regnskabet bliver bedre end sidste års regnskab. Koncernen havde ved regnskabets afslutning 594 ansatte - 56 flere end ved årets begyndelse.

Annonce
Annonce
Middelfart For abonnenter

Lovændring kan bane vejen for boliger i Gamborg: Der skal være noget til både børnefamilier, søvbryllup-segmentet og de ældre

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde For abonnenter

Ekskæresten dræbte hendes bror: Line forsøgte i flere uger at få hjælp til at slippe fri fra voldelig kæreste

Debat

Mit digitale åndedræt

Sydfyn For abonnenter

Pendlere på Svendborgbanen til politikere: Få styr på det her

Annonce