Annonce
Faaborg-Midtfyn

Det kører for ny løbeklub i Rolfsted Idrætsforening

RIF Løb benytter den nærliggende natur som løbebane. Privatfoto
Med udgangspunkt i Rolfhallen vil den nystartede RIF Løb tilbyde løb for alle. Begynderhold går fra nul til fem kilometer på 12 uger.

Rolfsted: I slutningen af februar startede et nyt tiltag op i Rolfsted IF. Nu skulle der laves en afdeling for løbere.

Den første gang løbetræning fandt sted lørdag 23. februar. 11 løbere mødte op, og der blevet løbet sammen, og snakket om fremtidens planer. Et par uger senere blev der holdt et informationsmøde, hvor man havde fået assistance fra DGI’s løbekonsulent Julie Fauerholt Pedersen.

Man har siden løbetrænet fast tre gange om ugen. Det er på nuværende tidspunkt tirsdag og torsdag kl. 16.45 samt lørdag kl. 09 med fælles afgang fra Rolfhallen. Man løber primært på stier i en nærliggende plantage, og der er en løbeinstruktør med hver gang. Så der bliver taget hånd om alle løberne.

I uge 14 startede et nyt hold op, hvor man i de kommende 12 uger vil køre et rent begynderhold. Her vil træne op fra nul til at kunne løbe fem kilometer.

En gang om måneden skal der lørdag efter løbeturen være socialt samvær, da man har et stort ønske om, at det sociale og samværet skal være den bærende faktor i RIF Løb.

Annonce
Sabine Risager varmemde løberne op inden turen ud på stier og veje. Privatfoto

Smuk natur

Lørdag i uge 13 havde man allieret sig med Sabine Risager, som for nylig er flyttet til området. Hun sørgede for, at løberne blev kørt igennem ca. 20 minutters funktionel træning i Ferritslev Bypark. Det var en succes, og vil helt sikkert blive gentaget.

Det er helt oplagt at flytte løbeturene til Tarup-Davinde, hvor områdets smukke natur og mange stier vil blive taget i brug, og dermed gøre oplevelsen endnu bedre.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn For abonnenter

Se video af biljagten på Svendborgmotorvejen: Ulriks fire kameraer fanger farlige trafikanter og bilkabule-syndere

Danmark

Erling kaster op to gange hver nat - du må ikke begå samme fejl som mig

Odense

Ekstern analyse giver politikere ondt i maven: - Unge bliver tabt på gulvet

Annonce