Annonce
Erhverv

Det ikk' så ringe endda: Fiskebilfirma vokser fra tre til 14 ansatte under coronaepidemien

Fiskene flyver over disken i fiskebilerne fra Storms Fisk under corona-nedlukningen. Foto: Daniel Rasmussen
Det kører derud af for fiskebilfirmaet Storms Fisk, der er gået fra tre medarbejdere til fjorten under corona-epidemien. Folk har mere tid til besværlig mad, mener ejer.

Otterup: De sidste to år har været svære tider for mange virksomheder, men det gælder ikke for fiskebilfirmaet Storms Fisk fra Otterup. Faktisk langer fiskeforretningen frisk fisk over disken som aldrig før.

Det seneste halvandet år er salget af fisk fra fiskebilerne bare steget og steget. Det har ført til, at virksomheden er gået fra tre til 14 ansatte. I alt har virksomheden nu to fiskebiler og en fisketrailer samt en butik.

- Mange andre firmaer har drejet nøglen om under corona-epidemien. For os er det bare gået den anden vej, siger Torben Storm, som ejer Storms Fisk.

Annonce

Det er tilsyneladende ikke kun på Nordfyn, at folk har kastet sig over frisk fisk fra fiskebilen. Ejeren af Storms Fisk fortæller, at han for nyligt talte med en kollega på Sjælland, der har oplevet den samme vækst i salget af fisk fra fiskebiler.

Tid til besværlig mad

Torben Storm mener, at folk pludselig har fået mere appetit på frisk fisk, fordi mange har været hjemme under corona-epidemien.


Lige pludselig var folk hjemme, og så havde de tid til at lave noget lidt mere besværlig mad.

Torben Storm, ejer af Storms Fisk.


- Lige pludselig var folk hjemme, og så havde de tid til at lave noget lidt mere besværlig mad, siger Torben Storm.

Hvis stigningen i fiskesalget hænger sammen med nedlukningen af samfundet i forbindelse med corona-epidemien, så havde det været nærliggende at tro, at interessen forsvandt i takt med, at samfundet er åbnet igen. Men det ser ifølge Torben Storm ikke ud til at være tilfældet.

- Det ser ikke ud til, at det stopper. Det kører bare videre, siger han.

Storms fisk er gået fra tre til 14 ansatte under corona-epidemien. Foto: Daniel Rasmussen

Han tror, at folk har benyttet perioden med nedlukning til at lære at lave fisk, og at det derfor nu er mere almindeligt for folk at smide en laks på grillen eller en rødspætte på panden i stedet for et par bøffer.

- Jeg tror ikke, at det vender, for nu er folk ligesom blevet vant til at spise fisk, siger han.

Det behøver dog ikke at være besværligt at spise fisk. Som et nyt tiltag vil fiskebilerne fra Storms Fisk fremover udlevere sushi, som er lavet af Café Loppedag i Bogense. Det kræver dog, at man bestiller dagen før.

Annonce
Fyn For abonnenter

Fynbus giver kontrollører bodycam: 'Fede luder - dine børn dør' - trusler er blevet en del af arbejdsdagen for Christina, der bare skal tjekke en busbillet

Fyn

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Søndagens coronatal: Tre døde med Covid-19 det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Giftige svampe kostede Tikko livet: Nu melder dyrehospital om flere døde hundehvalpe

Erhverv For abonnenter

Fynbus-direktør: - Derfor sætter vi kamera på kontrollørerne

Faaborg-Midtfyn

Mangler 200 cykler: Nu må succesfuld cykelhandler skuffe sine kunder gang på gang

Erhverv

Claudia fik en god idé, mens hun ammede sin søn: Har fordoblet salget i år og drømmer om sin egen hudplejeserie

Assens

Byrådskandidat om budgetaftale: Anstændig hjemmepleje kan skabes for 200 kroner om året pr. borger

Danmark

Søndagens coronatal: Tre døde med Covid-19 det seneste døgn

Debat

Britta Schall Holberg til menighedsråd: - Nu må I gå af - I er ikke Jeres opgave voksen

Fyn For abonnenter

Autist fængslet for fjerde gang for at krænke mindreårige - forening ønsker bedre indsats i fængslerne og retsvæsenet

Sport

Mindeord: Chris Anker Sørensen glemte aldrig sine rødder, og var ganske enkelt bare et ordentligt menneske

Fyn

Kendt Odense-advokat død efter kort tids sygdom

Erhverv For abonnenter

Finn og Peer startede for sig selv, da arbejdspladsen flyttede: Nu har de 26 ansatte

Middelfart

Konditor storhitter med både chokolade og bryggeri i baglokalet: - Vi satte de første 500 øl til salg, og på en uge var alt udsolgt

Annonce