Annonce
Kerteminde

Det hele skal med - hvis det holder

I den mere alvorlige afdeling af Kerteminde Revyen er der slag til landbrugets og vognmandsbranchens svinetransporter i nummeret Gris Gristoffersen. De medvirkende er fra venstre Jeanett Albeck, Morten Christensen, Benjamin Boe Rasmussen, Mads Nørby og Christine Albeck Børge.

Kerteminde Revyen har arbejdet på højtryk op til premieren i aften. Frem til det sidste blev der stadig skrevet om og rettet til

Annonce

KERTEMINDE: En hyldest til livet og menneskets vidunderlige tåbeligheder.

Sådan beskriver Elmerdahl Bureauerne selv årets udgave af Kerteminde Revyen. Og når der i aften er premiere på revyen, har de fire skuespillere, en kapelmester og en koreograf kun lige lagt sidste hånd på værket. Selv om repertoiret i store træk ligger fast, har instruktøren Mads Nørby sammen med tekstforfattere og koreograf skrevet op og ned og om helt frem til sidste dag.

- Vi vil gerne have det hele med, men kun hvis det holder. Ellers ryger det ud, siger Mads Nørby, der i år arbejder med en helt ny besætning på skuespillersiden.

For indholdet skal både være aktuelt og morsomt, og derfor bliver der ifølge instruktøren også en særlig plads til såvel Dansk Folkeparti som Khader og Samuelsens nystiftede parti Ny Alliance.

Dermed har ét af største problemer været at få teksterne helt aktuelle.

- Men der bliver helt sikkert plads til balladen i Dansk Folkeparti og stakkels Pia, der kæmper med at få sine folk til at tie stille, siger instruktøren, der også har føjet et nyt aktuelt vers i slutningen af den efterhånden traditionelle hyldest til byen, Kaddeminde.

Han har i år slået lejr sammen med hele holdet i to familieværelser på Kerteminde Vandrerhjem.

Annonce

Blå cowboyhat

- Stort set alle de tidligere medvirkende spiller for tiden med i opsætningen Troldmanden fra Oz på Odense Teater. Men samtidig er det sundt at blive tvunget til at finde nye folk - og dejligt, når det så bliver lige så godt, siger Mads Nørby, der få minutter tidligere har stået på scenen iført blå cowboyhat og en grisetryne i nummeret "Gris Gristoffersen."

- Baggrunden for nummeret er stort set umuligt at lave sjov med, for det handler om de uhyggeligt lange transporter af slagtegrise til Rusland. Alligevel syntes vi, at det burde behandles. Så derfor har vi ladet grisene fortælle deres egen historie, siger Mads Nørby.

Kerteminde Revyen spiller hver torsdag, fredag og lørdag fra i aften og frem til 7. juni - dog ikke sankthansaften. Dermed er der i alt planlagt 16 forestillinger, som alle finder sted på Tornøes Hotel i Kerteminde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Der var ratslør hos HC Odense

coronavirus

Live: Regeringen indfører krav om mundbind i offentlig trafik hele døgnet

Sydfyn For abonnenter

Nyt signalsystem: Transportminister afviser at prioritere Svendborgbanen

Annonce