Annonce
Fyn

Det havde ingen vist set komme - Næsby i lille sensation på Østerbro

Martin Lund Pedersen nettede til 3-1 på Østerbro Stadion mod B93. Det kan vise sig at være et afgørende vendepunkt i sæson, og nu skal Næsby tage et nyt skridt mod midten, når Holstebro gæster Stærehusvej i et ægte bundbrag. Foto. Birgitte Carol Heiberg
Bundholdet i 2. division narrede B93, og den målscorende trio fik vist, at den stadig kender den offensive kunst.
Annonce

FODBOLD: Næsby Boldklub havde garanteret nogle lystige timer på vej hjem fra Østerbro.

3-2-sejren ude over B93 er en kæmpe opmuntring for det hold, som inden kampen lå sidst i 2. division. Næsby kom dog hurtigt foran i udekampen på et mål af Mads Aasgaard med det stærke skudben. Men Mikkel Jensen udlignede kort før pausen på straffespark.

Mikkel Ørbech bragte Næsby foran efter pausen og fik vist de gamle kvaliteter foran kassen, og da B93's Adam Emme blev udvist efter andet gule kort, havde fynboerne overhånden, og holdet kunne gå i spids til 3-1 på straffesparksmål - scoret af Martin Lund Pedersen, der heller ikke har haft en optimal sæsonstart, men scoringen og sejren kan kun skubbe på en yderligere fremgang i formen.

Træner Kristoffer Johannsen har før vist, at han er karl for sin blå hat, når det gælder om at bjærge holdet ud af prekære situationer.

Men da Oliver Carrara reducerede kom spændingen tilbage. Næsby holdt dog ud og kunne tage en vital sejr. Den første siden premieren hjemme mod Brabrand.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Frank Jensen: - Man kan opfatte, at min glæde bliver for overvældende

Annonce