Annonce
Assens

Anja bor i 'Hugo' og har ikke fast adresse: Find modet til at forfølge dine drømme

Ifølge Anja Robanke skal vi lade være med at lade dårlige undskyldninger stoppe os. Arkivfoto: Frederik Steen Nordhagen
Anja Robanke fulgte sin drøm, da hun valgte at flytte ind i en autocamper og kombinere arbejdsliv og rejser. Ifølge hende skal man ikke være så bange for at kaste sig ud i ting, hvis man virkelig drømmer om det.
Annonce

Vestfyn: - Jeg bliver virkelig irriteret på nogle mennesker, for jeg synes, de lever på en undskyldning for, hvorfor de ikke skal leve deres liv.

Sådan lyder det tydelige budskab fra Anja Robanke, når man spørger hende om et godt råd til at ændre sit liv og følge sine drømme.

I april sidste år tog Anja Robanke springet ud i en ny livsstil, og i løbet af ganske få måneder havde hun solgt størstedelen af sine ting, opsagt sin lejekontrakt på huset i Orte og købt autocamperen Bumle, som i mere end et år frem var hendes hjem og tro følgesvend på de europæiske hoved- og motorveje. Alt det gjorde hun for at forfølge drømmen om et liv, hvor arbejde og rejser går hånd i hånd.

Nu er Bumle skiftet ud med Hugo, for den alternative livsstil holder Anja Robanke fast i, også efter et år der har været præget af coronavirus og andre ting, der har nærmest umuliggjort rejser ud i verden.

Annonce

Kig indad og mærk efter

Det er ikke nødvendigvis for alle at flytte ind i en autocamper, mener Anja Robanke, men hun har et godt råd til alle, der måtte overveje at gøre noget ved deres nuværende livsstil.


Jeg synes jo ikke nødvendigvis at folk skal flytte ind i en bil som jeg har gjort, men det er den der med at stoppe op og være ærlig over for sig selv og kigge indad og mærke efter. Det er virkelig vigtigt, for der er så mange, som bare kører derudaf uden at stoppe op og mærke efter.

Anja Robanke


- Jeg synes jo ikke nødvendigvis, at folk skal flytte ind i en bil, som jeg har gjort, men det er den der med at stoppe op og være ærlig over for sig selv og kigge indad og mærke efter. Det er virkelig vigtigt, for der er så mange, som bare kører derudaf uden at stoppe op og mærke efter.

- Folk er forskellige, og nogen vil gerne undersøge til bunds, inden de gør noget som helst, og så er der andre som mig, der bare går i gang og så undersøger undervejs. Det er meget individuelt, men i første omgang skal man måske skrive plusser og minusser ned ved det liv, man har nu, og hvad plusserne og minusserne ville være, hvis man flyttede i en van, siger Anja Robanke.

Ifølge hende, kan næsten alt lade sig gøre, hvis man justerer på nogle ting og prioriterer sine drømme.

- Jeg vil gerne ruske i de folk, der siger, at de ikke kan gøre ditten og datten fordi ditten og datten. Bullshit. Man kan altid kigge indad og mærke efter, om man er glad, og så skrue på nogle parametre. Det kan være små justeringer, du skal rette på, for at tingene bliver bedre, og andre gange er det mere radikale ting, der skal til. Den der med bare at læne sig tilbage gør mig gal, for sådan skal det ikke være, siger Anja Robanke.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Så konservativ, at det gør noget: Populær minister er ikke kandidat til CDU-formandspost, men fremtidens mand i tysk politik

Coronavirus

Ny melding fra Pfizer: Vil levere vaccinedoser som lovet fra 25. januar

Sport

Værsgo til VIP-menu hjemme foran husaltret - Odense Håndbold-sponsorerne kan hente take-away gallamenu før søndagens storkamp

Annonce