Annonce
Sport

Det gjorde ondt på stoltheden

Casper Nielsen (th.) havde en målchance i begyndelsen, men ellers forsvandt han og de øvrige OB'erne ud af kampen tidligt. Her er han i duel med Carlos Zeca. (Foto: Anders Kjærbye/Ritzau Scanpix)

Casper Nielsen var rystet over at tabe så stort som 6-1 og klagede over omgangen med bolden.

FODBOLD: OB's Casper Nielsen virkede noget rystet efter 6-1-deklasseringen i Parken.

- Det siger sig selv. Det var noget lort. Jeg har mest lyst til at gå hjem og lukke døren og glemme alt og så komme til træning i morgen. Det gjorde ondt på stoltheden. Vi troede helt ærligt på det, men fik ørerne i maskinen, sagde Casper Nielsen.

- Vi startede egentlig okay og jeg selv var lige ved at få puttet en bold ind i starten. Vi havde problemer med at finde løsninger i forhold til deres pres. Vi var ikke gode nok på bolden. Det skal man være for at få noget med herfra, for så bliver man straffet, som vi gjorde.

- Vi skal være bedre på bolden, som vi har vist i hele opstarten. Vi havde store problemer med banen og skøjtede rundt og boldene sprang fra os. Den del var ikke godt nok og det var vist den væsentligste årsag til det store nederlag. Vi skal kunne hvile på på bolden, så vi ikke løber rundt som hunde i et spil kegler, som vi gjorde, mente Casper Nielsen, der havde svært ved at sige, om det havde noget at gøre med en uges træning på kunstgræs.

- Vi havde ikke andre muligheder, men det er da noget helt andet. Men det er svært at sige, mente han.

- Vi har ikke tid til at hænge med hovederne. 6-1 er 0 point og vi skal videre.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Magnus & Aksel sang tårerne frem i X Factor: - Når I står der og sprudler, så tænker man WAUW!

Leder For abonnenter

Spar sammen, OB

Odense Kommune skal stå fast over for fodboldklubben OB i sagen om en renovering af Odense Stadion. For det bør ikke være Odenses skatteborgere, der skal betale for, at byens og øens største fodboldklub får et bedre stadion at spille på. Det bør klubben og dens ejerkreds selv bekoste. Spørgsmålet om en renovering af Odense Stadion er nok engang blevet aktuelt, fordi OB sammen med de øvrige superliga-klubber, Divisionsforeningen og Dansk Boldspilunion har besluttet, at alle superliga-stadioner fra 2028 er udstyret med fuldt overdækkede tribuner. Det er en fin beslutning, som vil give bedre forhold for klubbernes tilskuere, så man på længere sigt forhåbentlig kan tiltrække flere tilskuere og dermed tjene flere penge. Det er imidlertid ikke Odense Kommunes opgave at sørge for, at erhvervsvirksomheder får bedre fysiske rammer at udøve deres virksomhed i. Odense Kommune skal skabe gode rammevilkår for kommunens virksomhederne i almindelighed, men kommunen skal ikke bruge sine sparsomme skattekroner på at forbedre hverken robotproducenters, gartneriers eller fodboldklubbers ydre rammer. Det må virksomhederne selv klare. Ejerforholdene af Odense Stadion er i dag mildt sagt noget rod. Odense Kommune ejer tre tribuner på stadion, mens en ejerkreds af bestyrelsesmedlemmer i Odense Sport & Event ejer den fjerde, og det skaber helt naturlige tvister mellem de forskellige ejeres forskellige ønsker. Derfor vil det være klogt, hvis man får skilt den kommunale økonomi fra den private virksomhed OB’s interesser fra hinanden. Det vil være til gavn for OB, for Odense Stadion og for Odense Kommune – og for de odenseanske skatteydere. Derfor vil det være klogt, at OB og ejerkredsen bag klubben begynder at spare sammen, så man på et snarligt tidspunkt kan købe stadion af kommunen. På den måde kan man engang i fremtiden, måske allerede inden 2028, få lejlighed til at gennemføre alle de udvidelser og forbedringer af Odense Stadion, som man har lyst og råd til og dermed være med til at skabe grundlag for at høste gevinster ved fremtidige sejre. Så spar endelig sammen, OB. Og begynd hellere i dag end i morgen.

Odense

Fra sceneskræk til sanger: Odenseanske Aksel er med i X Factor

Annonce