Annonce
Sport

Det gjorde ondt på stoltheden

Casper Nielsen (th.) havde en målchance i begyndelsen, men ellers forsvandt han og de øvrige OB'erne ud af kampen tidligt. Her er han i duel med Carlos Zeca. (Foto: Anders Kjærbye/Ritzau Scanpix)

Casper Nielsen var rystet over at tabe så stort som 6-1 og klagede over omgangen med bolden.

FODBOLD: OB's Casper Nielsen virkede noget rystet efter 6-1-deklasseringen i Parken.

- Det siger sig selv. Det var noget lort. Jeg har mest lyst til at gå hjem og lukke døren og glemme alt og så komme til træning i morgen. Det gjorde ondt på stoltheden. Vi troede helt ærligt på det, men fik ørerne i maskinen, sagde Casper Nielsen.

- Vi startede egentlig okay og jeg selv var lige ved at få puttet en bold ind i starten. Vi havde problemer med at finde løsninger i forhold til deres pres. Vi var ikke gode nok på bolden. Det skal man være for at få noget med herfra, for så bliver man straffet, som vi gjorde.

- Vi skal være bedre på bolden, som vi har vist i hele opstarten. Vi havde store problemer med banen og skøjtede rundt og boldene sprang fra os. Den del var ikke godt nok og det var vist den væsentligste årsag til det store nederlag. Vi skal kunne hvile på på bolden, så vi ikke løber rundt som hunde i et spil kegler, som vi gjorde, mente Casper Nielsen, der havde svært ved at sige, om det havde noget at gøre med en uges træning på kunstgræs.

- Vi havde ikke andre muligheder, men det er da noget helt andet. Men det er svært at sige, mente han.

- Vi har ikke tid til at hænge med hovederne. 6-1 er 0 point og vi skal videre.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat For abonnenter

De gamle nyheder, 1994: Bølge af tyverier på Odense Friskole

1994 Eleverne på Odense Friskole skal til at holde vagt i klasselokalerne under den fælles morgensang. På skift skal en enkelt elev fra hver klasse blive tilbage, når de andre er til morgensamling i gymnastiksalen. Årsagen er, at skolen i den sidste halvanden uge er blevet ramt af en bølge af tyverier – blandt andet fra elevernes tasker, der ubevogtet er ladt tilbage i klasselokalerne under morgensangen. - Nogle personer har tilsyneladende fået øje på, hvor let det er at komme ind på vores skole. Så nu har vi skærpet agtpågivenheden og aftalt en vagtordning. Eleverne har også fået besked på, at de skal undgå at efterlade penge eller andre værdier i skoletasken, siger skolebestyrer Torsten Johannesen. 1969 Den 21-årige Eva Haraldsted fra Aarhus har stævnet den engelske fodboldspiller George Best, Manchester United, for brudt ægteskabsløfte. Et forlydende i London vil vide, at den danske pige vil have sin tidligere forlovede til at betale hende 20.000 pund ( cirka 360.000 kroner). George Best bekræfter, at han har modtaget stævningen fra den danske pige men har ingen kommentarer ud over, at ”det vist er bedst, at hun rejser hjem til Danmark nu”. Eva Haraldsted traf Georg Best, da hun forsøgte at skaffe hans autograf til sin daværende, danske forlovede. Hun rejste senere til England og blev midtpunktet i mange romantiske forlydender, der opstod om hende og den engelske fodboldspiller. 1944 Prisudvalget i Odense Købstad offentliggør i dag en bekendtgørelse, hvorefter der straks træder maksimalpriser i kraft for juletræer, der sælges her i byen såvel i engros- som i detailhandel. Priserne er fastsat specielt gældende for Odense og godkendt af Prisdirektoratet. De må derfor ikke overskrides uanset tidligere indgåede aftaler om højere priser og avancer. Efter de nye prisbestemmelser må juletræer i almindelige sorter gran koste fra 1,25 kroner til syv kroner pr. stk., medens der for finere træsorter, ædelgran, nordmannsgran og lignende, må tages fra to kroner til 11,75 kroner. Priserne gælder for størrelser fra mellem 60 centimeter til højest 3 ½ meter. Handlen med juletræer er kun så småt begyndt i byen.

Fyn

Stor politiaktion i Munkebo: Har sandsynligvis forbindelse til terror

Danmark

Seks mænd og to kvinder kræves fængslet i terrorsag efter politiaktion

Annonce