Annonce
Sport

Det gjorde ondt på stoltheden

Casper Nielsen (th.) havde en målchance i begyndelsen, men ellers forsvandt han og de øvrige OB'erne ud af kampen tidligt. Her er han i duel med Carlos Zeca. (Foto: Anders Kjærbye/Ritzau Scanpix)

Casper Nielsen var rystet over at tabe så stort som 6-1 og klagede over omgangen med bolden.

FODBOLD: OB's Casper Nielsen virkede noget rystet efter 6-1-deklasseringen i Parken.

- Det siger sig selv. Det var noget lort. Jeg har mest lyst til at gå hjem og lukke døren og glemme alt og så komme til træning i morgen. Det gjorde ondt på stoltheden. Vi troede helt ærligt på det, men fik ørerne i maskinen, sagde Casper Nielsen.

- Vi startede egentlig okay og jeg selv var lige ved at få puttet en bold ind i starten. Vi havde problemer med at finde løsninger i forhold til deres pres. Vi var ikke gode nok på bolden. Det skal man være for at få noget med herfra, for så bliver man straffet, som vi gjorde.

- Vi skal være bedre på bolden, som vi har vist i hele opstarten. Vi havde store problemer med banen og skøjtede rundt og boldene sprang fra os. Den del var ikke godt nok og det var vist den væsentligste årsag til det store nederlag. Vi skal kunne hvile på på bolden, så vi ikke løber rundt som hunde i et spil kegler, som vi gjorde, mente Casper Nielsen, der havde svært ved at sige, om det havde noget at gøre med en uges træning på kunstgræs.

- Vi havde ikke andre muligheder, men det er da noget helt andet. Men det er svært at sige, mente han.

- Vi har ikke tid til at hænge med hovederne. 6-1 er 0 point og vi skal videre.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
OB

Da Alphonse Tchami kørte over hajtænderne

Odense

Johnny Cash i Sanderum

Leder For abonnenter

Utroværdig optræden af to Venstre-folk

Hvis man vil være en troværdig politiker, skal man gøre mere end at udstede nogle hastige løfter for at tækkes pressen og vælgerne. Man skal også sikre sig, at de løfter, man udsteder, bliver omsat til faktisk, praktisk virkelighed. Derfor er der grundlag for at se endog ganske kritisk på to Venstre-politikere, Bo Libergren og Herdis Hanghøi, og deres optræden i en konkret sag fra Faaborg-Midtfyn Kommune. Sagen, som er blevet beskrevet i avisen flere gange, senest i mandagsavisen, handler om en ung kvinde, der lider af muskelsvind. Kvinden havde allerede for et halvt år siden et hjælpemiddel, et såkaldt vippeleje, der var så nedslidt, at det kun var delvist funktionsdygtigt, hvilket i længden kan blive invaliderende for kvinden. Imidlertid var kommunen og regionen endt i en strid om, hvem der skulle betale de cirka 30.000 kroner, som et nyt vippeleje koster - selvom loven fastslår, at kvinden burde have haft sit hjælpemiddel uden yderligere diskussion. Det var en pinlig sag for både Faaborg-Midtfyn Kommune og for Region Syddanmark, og derfor lovede både Bo Libergren og Herdis Hanghøi, at de ville sørge for, at den 21-årige Mai-Britt Knudsen fik et nyt vippeleje, så hun også fremover kan træne sine muskler og dermed stå på sine egne ben. Det er imidlertid ikke sket. Og derfor fremstår begge Venstre-folks løfter som utroværdige. Det var godt, at de to Venstre-folk i sin tid var så hurtige til at kræve handling, for det viser, at de to engagerer sig oprigtigt i borgernes problemer. Det er til gengæld virkelig skidt, at Mai-Britt Knudsen ikke har fået sit hjælpemiddel nu, hvor der er gået et halvt år. I Danmark har vi gennemgående dygtige og sanddru politikere, som er langt mere ordholdende, end man kan få indtryk af, når man følger den offentlige debat, ikke mindst debatten på de sociale medier. Derfor vil det være klogt, at Libergren og Hanghøi får løst sagen. Altså: Løst den rigtigt. Og ikke blot løst den ved at afgive endnu et løfte. Alt andet vil være utroværdigt.

Annonce