Annonce
Sport

Det forbudte skifte: Mette Tranborg skifter til konkurrenten

Mette Tranborg skifter til sommer til ligakonkurrenten, Team Esbjerg. Foto: Lasse Hansen
Den skadede Mette Tranborg skifter til sommer Odense ud med Esbjerg, når den 23-åriges kontrakt udløber i sommeren 2020.

Håndbold: Der er gang i transfersnakken i Odense Idrætspark mandag. Først forlænges der med Althea Reinhardt og Mie Højlund, mens Mette Tranborg nu skifter til Team Esbjerg.

JydskeVestkysten skriver mandag, at den 23-årige Mette Tranborg skifter Odense Håndbold ud med Team Esbjerg, når den skadede spillers kontrakt udløber med de orange i sommeren 2020.

Team Esbjergs cheftræner glæder sig over skiftet, men han afviser samtidigt, at der ligger andre tanker end det spillemæssige bag tilgangen af Mette Tranborg.

- Vi er selvfølgelig bevidste omkring, at vi henter hende hos en rival, men Tranborg er udelukkende hentet på grund af hendes håndboldmæssige kvaliteter. Og så tror jeg også, at hun rent menneskeligt vil komme til at passe godt ind, udtaler Esbjerg-træner Jesper Jensen til JydskeVestkysten.

Selv udtaler den kommende Esbjerg-spiller, at hun havde brug for luftforandring.

- Jeg har været glad for Odense hele vejen igennem, men jeg kan mærke, at jeg nu er nået til et punkt, hvor jeg har brug for at prøve noget nyt. At bryde rammerne. Jeg har overvejet min situation i en længere periode, og det har været svært. Jeg kunne være blevet i Odense, men jeg havde bare en god fornemmelse efter mit første møde med Team Esbjerg. Den måde de gør tingene på, tiltaler mig meget, siger Mette Tranborg til JydskeVestkysten.

Mette Tranborg har været korsbåndsskadet siden februar, hvor hun pådrog sig en korsbåndsskade i Champions League-kampen mod franske Brest.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat For abonnenter

De gamle nyheder, 1944: 25-årig kvinde har kvalt sine to drenge

1994 Politiet i Odense har beslaglagt en større mængde ulovligt knaldfyrværkeri hos en 33-årig odenseansk ungdomsskolelærer. Læreren solgte fyrværkeriet fra sin bil til sine 15-16-årige elever på en af byens knallertskoler. Læreren nåede at sælge 4500 stykker ulovligt knaldfyrværkeri, inden han blev afsløret på skolen af politiets uropatrulje efter anmeldelser. På lærerens privatbolig og i hans bil beslaglagde politiet godt 2500 stykker farligt fyrværkeri, og læreren sigtes nu for at have købt over 7000 stk. fyrværkeri, blandt andet bomber, der var på størrelse med kokosnødder. Da det beslaglagte fyrværkeri er for farligt at have liggende i kælderen på politigården, opbevares det i en civilforsvarsbunker fra krigens tid. 1969 Det hænder, at folk juleaften kommer i tanker om, at de ikke har fået sendt et julekort eller brev til tante Sofie eller bedstefar. Hvad skal man så gøre for at bøde på glemsomheden? For nogle år siden kunne man sende telegrammer hele juleaften og julenat, men det forlyder, at der nu kun modtages livsvigtige telegrammer. - Vi har ikke noget begreb i den forbindelse, der hedder livsvigtigt, siger telegrafbestyrer N.H. Møller, Odense, og det er ikke rigtigt, at der ikke modtages telegrammer juleaften. Ordningen går ud på, at telegrammer, der ikke kan siges at være vigtige, ikke bringes ud, når de indtelefoneres efter kl. 16.30 juleaften eller nytårsaften. I stedet bringes de ud næste morgen kl. 7.00. 1944 På Harnbjerggaard i Humble på Langeland er der tidligt i går morges udspillet et frygteligt familiedrama, idet fodermesterens 25-årige hustru har kvalt sine to drenge på henholdsvis fem og seks år og derefter berøvet sig selv livet. Ved fire-tiden var fodermesteren stået op og gået i stalden for at påbegynde malkningen, som hans kone plejede at være ham behjælpelig med. Da hun imidlertid efter en times forløb ikke var kommet, blev fodermesteren urolig og gik hjem til boligen for at se, om der var tilstødt hustruen noget. Hun ventede sin nedkomst i nær fremtid. I hjemmet fandt fodermesteren de to smådrenge liggende kvalt i deres senge, mens hustruen havde hængt sig i en snor fra dørkarmen.

Annonce