Annonce
Kerteminde

Det finder vi os ikke i: Munkebo Multipark med lynreaktion efter hærværk

Der blev straks lagt et billede af den brændte skraldespand op på Facebook. Sammen med et billede af et bålsted, sådan bare for at ingen tager fejl en anden gang. Foto: Palle Hansborg-Sørensen.
Det er sjældent, parken bliver ramt af hærværk, men forleden gik det desværre ud over en af de karakteristiske gule skraldespande.

Munkebo: Øv.

Det var reaktionen, da brugerne forleden morgen fandt en afbrændt skraldespand i Munkebo Multipark.

Øv fordi det nu koster parken penge, der kunne være brugt meget bedre. Og øv fordi det ellers er meget sjældent, at parken bliver ramt af hærværk.

- Multiparken er lige rundet fem år, og når jeg ser tilbage, er det heldigvis meget sjældent, der bliver ødelagt noget, siger formand for multiparkens støtteforening Palle Hansborg-Sørensen, der har været med i multiparken, siden den kun var en løs ide.

- Det er faktisk gået rigtigt fint, og vi er sluppet for noget af det, man hører om andre steder, graffiti for eksempel. Derfor er det ekstra ærgerligt, når der er sådan en smutter. Så bliver det lagt på Facebook med det samme, for det vi vi ikke finde os i.


Multiparken er lige rundet fem år, og når jeg ser tilbage er det heldigvis meget sjældent, der bliver ødelagt noget.

Palle Hanborg Sørensen, formand for Støtteforeningen


Palle Hansborg-Sørensen fortæller, at Facebook-opslaget især er tænkt som en appel til forældrene: Tag en snak med jeres unge mennesker.

- Heldigvis er der nærmest et helt netværk af brugere af parken, som holder justits i hverdagen. Der er mange, der gerne vil være med til at værne om vores fælles park. Og i øjeblikket med corona og med det spirende forår, myldrer det med liv og glade mennesker i multiparken.

Annonce

Motionsredskaber på vej

Takket være det meget begrænsede hærværk, parken har oplevet, har der løbende været penge til at udvide mængden af aktiviteter i parken.

- Det seneste tiltag, vi har lavet, var at udvide petanque-banen. Den bliver så flittigt brugt af senioridrætten, at der var brug for flere baner, og det har de så fået, fortæller Palle Hansborg-Sørensen.

- Det næste, der sker i multiparken, er, at vi får sat motionsredskaber op. De står nu ved roklubben. Men de bliver stort set ikke brugt. I stedet skal de nu op i multiparken. Og med arbejdskraft leveret af Munkebos Gæve Pensionister suppleret med hjælp fra kommunen, så koster det næsten ingen penge.

Annonce
Kerteminde For abonnenter

Ejer af sportsbar peger på problemer ved nye restriktioner - vil ikke være en sur kælling: - Jeg synes, det er fuldstændig hul i hovedet

Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Tina Petersen betaler selv 25.000 kr. for genoptræning: Politikere kræver redegørelse om hendes forløb

Coronavirus

Rejsevejledninger bliver lempet - men ferierejser frarådes

Annonce