Annonce
Danmark

Det er sandt nok, dommedag er nært forestående

Martin Nissen

Dommedag: Lektor Kristian Hvidtfelt Nielsen skriver i kronikken 16. februar om, at der er to minutter tilbag, inden dommedag. Afslutningen lyder således: "Vi er så tæt på dommedag, som vi nogensinde har været, og hvad skal vi gøre ved det?"

Det vil jeg da gerne svare på.

Bibelen har svaret på det. Der kommer en dommedag, og den er nært forestående. Der er profetier om ting, der skal ske, før dommedag, og disse ting er opfyldt. Lad mig bare nævne, at der står i Bibelen, at landet Israel skal genrejses efter mange år og landets befolkning samles fra mange lande. Det skal ske i endetiden. Vi ved fra historiebøgerne, at Israels befolkning blev spredt ud over hele verden i ca. år 70, og at Israel først fik sit land igen i 1948. Og Gud har i øvrigt givet løfter til Israel om beskyttelse mod deres fjender . Bibelen forudsiger bl.a. at Tyrkiet og Iran vil angribe Israel, men at Gud griber ind og slår fjenderne, så alle kan se, at det er Gud, der gør det.

Der er nok ingen, der er i tvivl om, at ondskaben og lovløsheden er blevet stor på Jorden. Men Gud kommer med en dom over Jorden og mennesker, så det onde bliver udryddet. Er det ikke godt? Alle er vel enige om, at det er godt, at vi har politi og domstole til at begrænse det onde i vort land?

Ja, dommedag kommer, men det enkelte menneske kan beslutte sig for, om det vil vende om til Gud og vende sig bort fra ondskab og synd. Alle mennesker har syndet og har brug for tilgivelse fra Jesus. Det var derfor Jesus - Guds søn - kom til Jorden. Han døde på korset og tog straffen i vort sted.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat For abonnenter

De gamle nyheder, 1994: Bølge af tyverier på Odense Friskole

1994 Eleverne på Odense Friskole skal til at holde vagt i klasselokalerne under den fælles morgensang. På skift skal en enkelt elev fra hver klasse blive tilbage, når de andre er til morgensamling i gymnastiksalen. Årsagen er, at skolen i den sidste halvanden uge er blevet ramt af en bølge af tyverier – blandt andet fra elevernes tasker, der ubevogtet er ladt tilbage i klasselokalerne under morgensangen. - Nogle personer har tilsyneladende fået øje på, hvor let det er at komme ind på vores skole. Så nu har vi skærpet agtpågivenheden og aftalt en vagtordning. Eleverne har også fået besked på, at de skal undgå at efterlade penge eller andre værdier i skoletasken, siger skolebestyrer Torsten Johannesen. 1969 Den 21-årige Eva Haraldsted fra Aarhus har stævnet den engelske fodboldspiller George Best, Manchester United, for brudt ægteskabsløfte. Et forlydende i London vil vide, at den danske pige vil have sin tidligere forlovede til at betale hende 20.000 pund ( cirka 360.000 kroner). George Best bekræfter, at han har modtaget stævningen fra den danske pige men har ingen kommentarer ud over, at ”det vist er bedst, at hun rejser hjem til Danmark nu”. Eva Haraldsted traf Georg Best, da hun forsøgte at skaffe hans autograf til sin daværende, danske forlovede. Hun rejste senere til England og blev midtpunktet i mange romantiske forlydender, der opstod om hende og den engelske fodboldspiller. 1944 Prisudvalget i Odense Købstad offentliggør i dag en bekendtgørelse, hvorefter der straks træder maksimalpriser i kraft for juletræer, der sælges her i byen såvel i engros- som i detailhandel. Priserne er fastsat specielt gældende for Odense og godkendt af Prisdirektoratet. De må derfor ikke overskrides uanset tidligere indgåede aftaler om højere priser og avancer. Efter de nye prisbestemmelser må juletræer i almindelige sorter gran koste fra 1,25 kroner til syv kroner pr. stk., medens der for finere træsorter, ædelgran, nordmannsgran og lignende, må tages fra to kroner til 11,75 kroner. Priserne gælder for størrelser fra mellem 60 centimeter til højest 3 ½ meter. Handlen med juletræer er kun så småt begyndt i byen.

Danmark

Live: Syv mænd og to kvinder kræves fængslet i terrorsag efter omfattende politiaktion - følg forløbet her

Danmark

Seks mænd og to kvinder kræves fængslet i terrorsag efter politiaktion

Annonce