Annonce
OB

Det er ikke længere noget chok: OB's skadestal nu steget fra seks til otte - Kasper Larsen og Oliver Lund er også ude

Kasper Larsen (tv.) og Oliver Lund er skadet og kommer heller ikke med mod Esbjerg søndag eftermiddag. Foto: Bo Amstrup/Scanpix
Annonce

FODBOLD: Tidligere blev OB's trup offentliggjort på kampdagen, men denne gang er der ikke nogen grund til at forvirre modstanderen.

OB har for første gang i meget lang tid også lavet en skadesliste ved siden af selve truppen.

Det er ikke længere noget chok, at den er blevet tilføjet to spillere mere - og det endda af den mest erfarne og duelstærke slags:

Både Kasper Larsen og Oliver Lund er ude efter skader, som de pådrog sig i henholdsvis Aarhus mod AGF og i løbet af ugen til træning.

De kommer altså ikke med mod Esbjerg søndag kl. 17 på Nature Energy Park, hvor det afgøres, om OB stort set kan redde sig fra nedrykning eller om klubben ryger i den forkerte nedrykningspulje med AC Horsens og Sønderjyske og Silkeborg.

De øvrige skadede er:

Alexander Juel Andersen, Issam Jebali, Janus Drachmann, Mart Lieder, Jørgen Skjelvik og Mikkel Hyllegaard, der godt nok ikke er skadet, men vil være ude nogle uger på grund af kyssesyge.

OB må have seks markspillere med på bænken, men har kun fem, fordi OB har spillere nok, som er coronatestet. Det sker først mandag. OB vil stille med U19-spillerne Daniel Obbekjær, Tarik Ibrahimagic, Robin Østrøm og Jakob Breum på bænken. De to sidstnævnte kan få debut mod Esbjerg.

Sport Fyn erfarer, at OB vil stille med unge Max Fenger i startopstillingen. Han debuterede i Aarhus sammen med Tarik Ibrahimagic.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce