Annonce
Nyborg

Det er ganske vist….

Bypark Nyborg færgehavn. Arkivfoto: Kasper Riggelsen
Annonce

At der i årevis har været talt om en bypark i Nyborg ved 5. færgeleje, men hvad er status egentlig?

For nøjagtigt et år siden blev der indkaldt til borgermøde på Destilleriet, hvor arkitektfirmaet åbnede lågerne for vidtløftige planer for området, der på nuværende tidspunkt kun er til glæde for hundeejerne og agerer parkeringsplads for lastbiler og containere – med støv og støj til følge for beboerne tæt på.

Vi mødte talstærkt op i Destilleriet – tog fri i dagens anledning for at give vores besyv med i forhold til planerne for byparken. Stor var entusiasmen og iveren ved tegnebordet med et utal af små udklip, der viste, hvad der kunne puttes ind i sådan en bypark til glæde for borgerne i Nyborg.

Lettere urealistisk – så mange kvadratmeter er der trods alt ikke, og økonomien der på daværende tidspunkt talte 1,7 millioner kroner rakte nok kun til de møder og diæter og transportudgifter, der er i sådan et projekt indtil da.

Borgmester og viceborgmester mødte op – behørigt klædt i jakkesæt og slips og gav hånd til alle fremmødte. Så må der da være en vis seriøsitet i projektet, tænkte vi nok alle sammen. Mange ivrige hænder anbragte mærkater og lavede kommentarer på det store hvide ark papir, der var afsat til formålet.

I dag – et år senere – må jeg indrømme, at jeg føler mig lidt til grin. Gejsten er lidt forsvundet, men håbet om en bypark – det klynger jeg mig stadig til.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce