Annonce
Assens

Det er blevet lettere at komme af med huset i Assens Kommune

Assens Kommune er den kommune i landet, der har haft det største fald i liggetiden fra 2018-2019. Arkivfoto: Hans Østergaard
Det går fremad med hussalget på Fyn. Assens Kommune er ifølge Boliga.dk den kommune i landet, der har oplevet størst fremgang på landsplan med et fald i liggetiden på 44 procent.

Assens Kommune er den kommune, der har oplevet størst fremgang, når det handler om at få solgt sit hus. I følge en pressemeddelelse fra Boliga.dk er der sket en fremgang i Assens Kommune i forhold til sidste år på 44 procent. Den gennemsnitlige liggetid var i 2018 på 321 dage, mens den i år er røget ned på 179 dage. Lige efter ligger Nyborg Kommune med et fald på 35 procent.

Det er fortsat nemmere a komme af med huset, hvis man bor i hovedstadsområdet, hvor Greve Kommune topper med en gennemsnitlig liggetid på 83 dage, men det er en ny udvikling, man ser.

- Det er jo historien om bolimarkedsopsvinget, der har spredt sig fra hovedstadsområdet, siger Mira Lie Nielsen, der er boligøkonom og chefanalytiker hos Nykredit, i pressemeddelelsen.

- Fyn har i en årrække haltet lidt bagefter ikke bare Sjælland, men også områderne omkring Aarhus og Aalborg. Nu er opsvinget nået til Fyn og helt til Assens, hvor naturen tiltrækker mange købere, og vigtigst af alt, så er husene stadig til at betale med en normal indkomst i forhold til andre steder i landet, siger hun.

Også i Haderslev, Ringkøbing-Skjern og Vejen er salgstiden faldet med over 30 procent. Her tager det ifølge Boliga.dk i gennemsnit 217, 202 og 179 dage at sælge et hus.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat For abonnenter

De gamle nyheder, 1994: Bølge af tyverier på Odense Friskole

1994 Eleverne på Odense Friskole skal til at holde vagt i klasselokalerne under den fælles morgensang. På skift skal en enkelt elev fra hver klasse blive tilbage, når de andre er til morgensamling i gymnastiksalen. Årsagen er, at skolen i den sidste halvanden uge er blevet ramt af en bølge af tyverier – blandt andet fra elevernes tasker, der ubevogtet er ladt tilbage i klasselokalerne under morgensangen. - Nogle personer har tilsyneladende fået øje på, hvor let det er at komme ind på vores skole. Så nu har vi skærpet agtpågivenheden og aftalt en vagtordning. Eleverne har også fået besked på, at de skal undgå at efterlade penge eller andre værdier i skoletasken, siger skolebestyrer Torsten Johannesen. 1969 Den 21-årige Eva Haraldsted fra Aarhus har stævnet den engelske fodboldspiller George Best, Manchester United, for brudt ægteskabsløfte. Et forlydende i London vil vide, at den danske pige vil have sin tidligere forlovede til at betale hende 20.000 pund ( cirka 360.000 kroner). George Best bekræfter, at han har modtaget stævningen fra den danske pige men har ingen kommentarer ud over, at ”det vist er bedst, at hun rejser hjem til Danmark nu”. Eva Haraldsted traf Georg Best, da hun forsøgte at skaffe hans autograf til sin daværende, danske forlovede. Hun rejste senere til England og blev midtpunktet i mange romantiske forlydender, der opstod om hende og den engelske fodboldspiller. 1944 Prisudvalget i Odense Købstad offentliggør i dag en bekendtgørelse, hvorefter der straks træder maksimalpriser i kraft for juletræer, der sælges her i byen såvel i engros- som i detailhandel. Priserne er fastsat specielt gældende for Odense og godkendt af Prisdirektoratet. De må derfor ikke overskrides uanset tidligere indgåede aftaler om højere priser og avancer. Efter de nye prisbestemmelser må juletræer i almindelige sorter gran koste fra 1,25 kroner til syv kroner pr. stk., medens der for finere træsorter, ædelgran, nordmannsgran og lignende, må tages fra to kroner til 11,75 kroner. Priserne gælder for størrelser fra mellem 60 centimeter til højest 3 ½ meter. Handlen med juletræer er kun så småt begyndt i byen.

Danmark

Live: Syv mænd og to kvinder kræves fængslet i terrorsag efter omfattende politiaktion - følg forløbet her

Annonce